header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Michelin-onderzoek toont aan dat de consument enthousiast is en behoefte heeft aan een EV-revolutie

Feb 8, 2023 6:15 PM ET
  • Ruwweg een kwart (27%) van de Amerikanen met traditionele voertuigen overweegt de aankoop van een EV als volgende auto
  • Onbetaalbaarheid (58%) en afstandsangst (42%) blijven de belangrijkste punten van zorg voor bezitters van traditionele voertuigen
  • 5 op de 6 (83%) Amerikaanse bestuurders[1] onzeker welk type band een EV nodig heeft, waaronder de helft (52%) van de huidige EV-eigenaren

GREENVILLE, S.C., 31 jan 2023 – Terwijl de EV-revolutie in de VS in een stroomversnelling raakt, toont een recent onderzoek van Michelin[2] laat zien dat bezorgdheid over het onbekende een obstakel blijft voor veel Amerikanen, zelfs voor EV-eigenaars.“Al 130 jaar is Michelin geobsedeerd door mobiliteit die de klantervaring maximaliseert”, aldus Alexis Garcin, president en CEO van Michelin North America, Inc. “Wij zijn gepassioneerd door innovatie en dat heeft ons in staat gesteld de EV-transformatie te versnellen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams blijven nieuwe technologieën lanceren die de rolweerstand verbeteren, de prestaties maximaliseren en de milieu-impact van mobiliteit minimaliseren.”Volgens het Global EV Outlook 2022 report, de verkoop van elektrische voertuigen zou tegen 2030 50% van de markt kunnen vertegenwoordigen. Michelin stelde echter vast dat betaalbaarheid (59%), afstandsangst (43%) en thuis opladen (37%) de belangrijkste punten van zorg blijven voor eigenaars van traditionele voertuigen. Toch is twee derde van de EV-eigenaars het ermee eens (67%) dat de rijprestaties beter zijn met EV\’s dan met traditionele voertuigen, en 82% is geneigd de aankoop van een andere EV te overwegen. overweegt om een EV te kopen als hun volgende voertuig.Hoewel EV nieuw en onbekend kunnen aanvoelen voor consumenten, anticipeert Michelin al meer dan 40 jaar op en bereidt zich voor op de EV-transformatie. Om de overgang te versnellen, zullen consumenten hun kijk op banden moeten herzien. Ze zijn niet langer slechts één van de vele voertuigkenmerken, maar zijn nu de belangrijkste actieradiusvergrotende functie van een EV. Michelin ziet een kans om consumenten op deze reis te helpen. Vertrouwen in de prestaties van banden, met inbegrip van de mogelijkheid om in alle weertypes te rijden met een EV, is een topprioriteit onder Amerikaanse bestuurders (35%). Toch weten de meesten niet welke band een EV nodig heeft (83%).

  • Als duurzaamheid de primaire zorg is, zoek dan naar banden met significante slijtageprestaties zoals de MICHELIN®Defender®2 band.
  • Wetende dat quentere EV-motoren het geluid van de band op oneffen of ruw wegdek benadrukken, worden EV-specifieke banden zoals de MICHELIN® Pilot® Sport EV vaak geleverd met akoestisch dempend schuim of andere geavanceerde technologie die ontworpen is om het geluid te helpen verminderen.
  • Tot slot zijn EV-specifieke banden zoals de MICHELIN® Pilot® Sport EV ontworpen voor natte en droge zomeromstandigheden die reageren op het onmiddellijke koppel van EV\’s en de ultrahoge prestaties leveren waar EV\’s bekend om staan. Bestuurders met zomerbanden die zich zorgen maken over de prestaties in alle seizoenen, kunnen het beste een all-season band nemen zoals de MICHELIN® Pilot® Sport All-Season 4, die in alle klimaten hoge prestaties levert.

Als autofabrikanten meer EV-modellen creëren, wil Michelin het voortouw nemen om de bandenprestaties voor alle EV te optimaliseren. Om erachter te komen waarom 8 van de 10 EV-fabrikanten Michelin-banden gebruiken, bezoek: https://www.michelinman.com/auto/electric-vehicle-tires.

[1] Bestuurders worden voor dit onderzoek gedefinieerd als eigenaren en huurders van voertuigen.

[2] Methodologie: Alle cijfers zijn, tenzij anders vermeld, afkomstig van YouGov Plc. De totale steekproef bestond uit 1.171 volwassenen, van wie er 957 een voertuig bezitten of leasen. Het veldwerk werd uitgevoerd tussen 30 september 2022 en 3 oktober 2022. De enquête werd online uitgevoerd. De cijfers zijn gewogen en zijn representatief voor alle Amerikaanse volwassenen van 18 jaar en ouder.

Contactinformatie: Naam: Christian FisherEmail: [email protected] | www.michelinmedia.com

Contactgegevens:

Name: Christian Fisher

Email: [email protected] | www.michelinmedia.com
Tags:   Dutch, United States, Wire