header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nieuwe Alternative Legal Services Provider (ALSP) Vyapi lanceert een revolutie in de juridische wereld.

Feb 8, 2023 3:55 PM ET

Londen, Verenigd Koninkrijk, 1 februari 2023 – Vyapi, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde nieuwe aanbieder van alternatieve juridische diensten, is officieel van start gegaan met als doel een revolutie teweeg te brengen in juridische operaties. Het bedrijf, dat diensten op maat levert in Contract Management, Compliance Management en Legal Tech consulting, wil diensten leveren aan interne juridische afdelingen om hun juridische operaties te stroomlijnen.

Opgericht door Sumesh Sawhney , wil Vyapi klanten kosteneffectieve en efficiënte legalops oplossingen bieden door gebruik te maken van technologie. Sumesh, is een veteraan in de juridische sector, gerangschikt in Chambers & Legal 500, met een diverse achtergrond bij wereldwijde advocatenkantoren zoals, Clifford Chance (Londen) en Jones Day (Londen), en Amarchand Mangaldas (India), alsmede Group General Counsel voor Essar.

We zijn verheugd om Vyapi te introduceren en onze unieke benadering van de juridische operaties te brengen door het aanbieden van game-changing oplossingen voor juridische afdelingen.” zei Sumesh, oprichter-directeur bij Vyapi. “Door gebruik te maken van de kracht van toonaangevende technologie en een deskundig team van professionals, zijn we in staat om snellere, nauwkeurigere en kosteneffectieve oplossingen te bieden aan onze klanten. Zeg maar dag tegen saaie taken en hallo tegen meer tijd om u te concentreren op het belangrijke, bedrijfskritische werk. Blijf de concurrentie voor en ervaar de toekomst van legalops met Vyapi”.

Terwijl het kantoor van de General Counsel geconfronteerd wordt met een toenemende druk om de efficiëntie te verbeteren en tegelijkertijd kosten te besparen, hebben Vyapi\’s geavanceerde technologie en team van ervaren professionals uitgebreide oplossingen ontwikkeld die deze uitdagingen het hoofd bieden.

Vyapi biedt een breed scala aan diensten, waaronder Contract Management , Compliance Management en Legal Tech Consulting . Met technologie van wereldklasse, gecombineerd met het team van ervaren professionals maakt Vyapi een geduchte speler in de ALSP-industrie. Het bedrijf is goed gepositioneerd om bedrijven van elke omvang te helpen hun juridische activiteiten effectiever te beheren.

Het uitbesteden van contractbeoordeling en compliance aan een ALSP zoals Vyapi kan aanzienlijke voordelen opleveren voor de juridische afdeling.” zei Sameer Prakash , Vice President of Client Services bij Vyapi. “Bij Vyapi begrijpen we het belang van contractbeoordeling en -naleving in de huidige snelle bedrijfsomgeving. Wij beginnen onze opdracht met een verplichte Gap Analysis van de bestaande uitdagingen van General Counsels en het verstrekken van een Assessment Report. Dit stelt ons in staat om gebieden van potentiële zakelijke impact te identificeren en een duidelijke routekaart te bieden om op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten te bouwen. Kwaliteit en tijdige levering zijn voor ons van het grootste belang en wij zorgen ervoor dat onze klanten het hoogste niveau van service en ondersteuning ontvangen.”

Vyapi is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, technologiegedreven oplossingen tegen een betaalbare prijs, waardoor het toegankelijk is voor een breder scala aan klanten.

Over Vyapi:

Vyapi is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Alternative Legal Services Provider (ALSP), met een Global Delivery Centre in India (Bengaluru) die op maat gesneden ondersteuning biedt aan juridische afdelingen op het gebied van Contract Management, Compliance Management en Legal Tech Consulting.

Voor meer informatie over Vyapi en haar diensten kunt u de website van het bedrijf bezoeken op www.vyapi.com.

CONTACT

Nishant BhaskarVice President – Business Development[email protected]

Contactgegevens:

Nishant Bhaskar
Vice President – Business Development
[email protected]