header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nilan Johnson Lewis kiest nieuwe president

Feb 8, 2023 3:07 PM ET

Accomplished trial lawyer Amanda Cialkowski wordt de tweede vrouwelijke president van het advocatenkantoor

MINNEAPOLIS (30 januari 2023) – Nilan Johnson Lewis (NJL) is verheugd Amanda Cialkowski aan te kondigen als de volgende president van het advocatenkantoor. Cialkowski is de tweede vrouwelijke voorzitter bij NJL, dat vorig jaar een van de grootste gecertificeerde advocatenkantoren in het land werd. Zij volgt Heidi Christianson op, die bestuurslid en aandeelhouder van NJL blijft.

Cialkowski trad in 2000 in dienst bij NJL en heeft zich ontpopt als een van de meest productieve en bekwame bedrijfsadvocaten in de Twin Cities met ook een groeiende bemiddelingspraktijk. Ze werd toegelaten tot de American Board of Trial Advocates (ABOTA) in 2022 en heeft in 4 van de 5 rechtszaken en arbitrages sinds de COVID-19 pandemie de verdediging in het gelijk gesteld. Op 24 januari ontving ze de prestigieuze Mary Massaron Award for the Advancement of Women in the Legal Profession van het Defense Research Institute (DRI).

“Het is een eer om een innovatief advocatenkantoor te leiden dat een langetermijnvisie hanteert in de manier waarop het zijn teamleden en nationale klantenpartners behandelt,” zei Cialkowski, die tien jaar geleden minder uren mocht werken toen haar kinderen nog jong waren, ondanks onderzoek uit die tijd waaruit bleek dat de meeste vrouwelijke advocaten hun carrière verloren door een kortstondige gezinspauze. “Ik vind het geweldig om de uitzonderlijke juridische dienstverlening van het kantoor te bevorderen door professionals te laten zien wat de geweldige impact is als relaties rijk en doordacht zijn, kennis wordt omgezet in resultaten en inzet wordt beloond. Ik kijk ernaar uit om voortdurende innovatie te stimuleren terwijl we ernaar streven een eerste keuze werkplek te worden voor de volgende generatie van getalenteerde juridische dienstverleners.

Na het behalen van haar B.A. in psychologie aan het Carleton College, ging Cialkowski naar de University of Oregon Law School, waar ze afstudeerde magna cum laude en de Order of the Coif ontving. Voordat ze bij NJL in dienst trad, werkte ze als clerk voor het Oregon Court of Appeals en was ze gasthoogleraar aan de University of Illinois College of Law.

“Amanda\’s interpersoonlijke en overtuigende vaardigheden zijn buitengewone leiderschapskwaliteiten en haar vaardigheden om veelzijdige organisatorische kwesties te begrijpen en er actie op te ondernemen zullen Nilan Johnson Lewis en haar cliënten ongelooflijk goed van pas komen,” zei NJL Past President Heidi Christianson. “Het kantoor is in geweldige handen.

Over Nilan Johnson Lewis

Nilan Johnson Lewis is een innovatief, onafhankelijk advocatenkantoor in vrouwelijke handen dat de eerste keuze is voor organisaties in het hele land die op zoek zijn naar diepgaande expertise om hun complexe zakelijke uitdagingen en geschillen op te lossen. Diversiteit is een kernwaarde van NJL. In 2022 werd het kantoor gecertificeerd als women-owned business door de Women\’s Business Enterprise National Council (WBENC), een belangrijke mijlpaal in de voortdurende inzet van NJL om een inclusieve werkplek te bevorderen en een advocatenkantoor te zijn dat uitzonderlijke resultaten levert door de diversiteit van leden en cliënten te vieren en te bevorderen. Het kantoor heeft uitgebreide expertise in vijf rechtsgebieden: bedrijfs- en transactiediensten, arbeid en werkgelegenheid, gezondheidszorg, zakelijke geschillen en productaansprakelijkheid/complexe onrechtmatige daad geschillen. Meer informatie op nilanjohnson.com.

Contactgegevens:

Name: Aaron Berstler
Email: [email protected]
Job Title: Media Contact