header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Student Concordia University wint beurs van 2.500 dollar van Insightful

Feb 8, 2023 5:04 PM ET

Azfar Adib, een Electrical & Computer Engineering PhD student van Concordia University, heeft de beurs gekregen.

SAN FRANCISCO 2.2.2023– Insightful, een toonaangevende productiviteitssoftware voor het beheer van werknemers op afstanddat door 2.200 bedrijven wordt gebruikt, is verheugd de winnaar van zijn laatste studentenbeurs, Azfar Adib, aan te kondigen.

Met een GPA van 3,78 werd Azfar geselecteerd op basis van een uitstekend sollicitatie-essay en sterke academische prestaties. De Insightful-beurs kent jaarlijks 2.500 dollar toe aan twee universiteitsstudenten en de ontvangers worden gekozen op basis van verdienste, academische prestaties, financiële behoeften, betrokkenheid bij de gemeenschap en buitenschoolse bijdragen.

Klik hier voor meer informatie over het Insightful-beursprogramma.

Key details

  • De Insightful beurs kent $2.500 toe aan twee universitaire studenten per jaar
  • Scholarship ontvangers worden geselecteerd op basis van verdienste, academische prestaties, financiële behoefte, betrokkenheid bij de gemeenschap, buitenschoolse bijdragen
  • Azfar Adib is de derde ontvanger van de Insightful student scholarship
  • Mr Adib is een Electrical & Computer Engineering PhD student van Concordia University met een GPA van 3,78.78.

Dit is de derde beurs die Insightful heeft toegekend, en het programma staat open voor studenten die momenteel ingeschreven staan in technische, IT, of niet-technische (bijv.(bijv. marketing of business) met een minimum GPA van 3,5.

Over het ontvangen van de beurs zei de heer Adib: “Ik vond het motto van deze beurs erg goed- om ambitieuze studenten te helpen met een ondernemersmentaliteit . De focus op technologische aspecten past goed bij mij. Met het geld ben ik van plan een paar dingen te doen. Ten eerste wil ik een aantal slimme wearables kopen om te gebruiken voor mijn lopende onderzoek. Daarna zal ik de rest van het geld gebruiken voor het ontwikkelen en uitvoeren van enkele bewustmakingsprogramma\’s voor mensen in het algemeen over digitale identiteit. Het is vermeldenswaardig dat ik momenteel beide inspanningen tot op zekere hoogte uitvoer. Het ontvangen van deze beurs kan me helpen om deze verder te stimuleren.”

Insightful CEO Ivan Petrovic zei dat de heer Adib een verdiende winnaar is en hij hoopt dat de fondsen zullen helpen om zijn toekomstige inspanningen te ondersteunen.

“We zijn verheugd deze beurs aan Azfar toe te kennen en zijn academische prestaties en toewijding aan zijn opleiding te erkennen,” zei Ivan Petrovic, CEO van Insightful.

“Ons beurzenprogramma is slechts één manier waarop wij willen investeren in de toekomst van onze industrie en studenten ondersteunen die hard werken om een verschil te maken in hun gemeenschap en in hun gekozen vakgebied.”

Insightful is een bekroonde tijdregistratie- en personeelsbeheeroplossing die dagelijks door meer dan 130.000 mensen wordt gebruikt. Het bedrijf zal later in 2023 nog een beurs toekennen. Studenten kunnen zich aanmelden op https://www.insightful.io/scholarship.

Over Insightful

Trusted by 2.200 global brands and used by 130,000 people daily, Insightful\’s remote workforce management software helpt bij het beheren en stimuleren van de productiviteit, het verbeteren van workflows en het ondersteunen van het welzijn van werknemers. De functies omvatten remote tracking, werknemerscontrole, productiviteitsbeheer en nog veel meer.

Contactgegevens:

Name: Sebastian Kipman
Email: [email protected]
Job Title: Head of Communications

Tags:   Dutch, United States, Wire