header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Therrel Baisden kondigt Andrew Cummings aan als Equity Partner

Feb 8, 2023 5:35 PM ET

Bradley Cook treedt toe als Associate

MIAMI, 7 februari 2023 – Therrel Baisden, LLP, boutique law firm, kondigt met trots de benoeming aan van Andrew Cummings, Esq. tot partner. Cummings is werkzaam op het gebied van geschillen over nalatenschappen en trusts, estate planning en beheer van nalatenschappen.

“Andrew is een sterke, ervaren advocaat en we zijn dankbaar dat hij deel uitmaakt van het managementteam van Therrel Baisden”, aldus Mark Hasner, directeur. “Zijn gedrevenheid en inzet voor zijn praktijk spreekt boekdelen over zijn vermogen om de toekomst van ons kantoor te helpen sturen.”

Bradley Cook is bij het kantoor gekomen als medewerker op het gebied van Estate and Trust Litigation en Probate Administration. Cook behaalde zijn Juris Doctorate graad aan de St. Thomas University School of Law. Hij is ook lid van de Florida Bar en lid van de Real Property, Probate and Trust Law sectie van de Florida Bar.

“We kijken ernaar uit om de groei van het kantoor voort te zetten, samen met onze partners en medewerkers. Als firma die actief de voordelen van opvolgingsplanning promoot, is het belangrijk voor ons dat onze cliënten begrijpen dat wij hen continuïteit blijven verzekeren voor hun huidige en toekomstige behoeften,” zei Mark Hasner, directeur.

Over Therrel Baisden

Therrel Baisden is een boutique advocatenkantoor gevestigd in Miami, FL gespecialiseerd in trust, estate en business succession planning. Therrel Baisden is een van de oudste advocatenkantoren in Florida en heeft zijn wortels in de Miami Beach bedrijven Copeland, Therrel & Baisden, opgericht in 1925 en Lipton en Meyer, opgericht in 1927. De advocaten van Therrel Baisden leveren diensten op het gebied van vennootschaps-, vermogens- en trustplanning, belastingen, bedrijfsplanning en fiduciaire diensten aan een gevarieerde nationale en internationale klantenkring. De filosofie van Therrel Baisden is eenvoudig: wij streven ernaar onze klanten de hoogste kwaliteit van persoonlijke service, uitstekend juridisch advies, krachtige verdediging, doordachte advisering en aandacht voor detail te bieden.

Voor meer informatie over Therrel Baisden, bezoek https://www.therrelbaisden.com/.

Mediacontact:

Velocitas Interactive Marketing PR[email protected]305.735.9845SOURCE Therrel Baisden

Contactgegevens:

Velocitas Interactive Marketing + PR
[email protected]
305.735.9845
SOURCE Therrel Baisden