header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


United\’s doelgerichte model presteert goed in veranderende markt

Feb 8, 2023 4:59 PM ET

Operationele efficiëntie maakt voortdurende investering in zijn productiviteitsplatform voor agenten en ondersteunende diensten mogelijk.

(Dallas, Texas) – United® Real Estate (United) buigt opnieuw tegen de trends in de sector in – dankzij zijn speciaal gebouwde bedrijfsmodel. De verschuiving in de huizenmarkt heeft de aandacht gevestigd op de kernkwaliteiten van haar activiteiten. Terwijl velen in de industrie worden gedwongen om kosten en diensten te verminderen, breidt United de investeringen in zijn netwerk uit. Het is uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven in de vastgoedsector.

Het geheim? Eigen technologie. De kracht daarvan is onder de radar van veel industrie en makelaardij leiders gevlogen.

United\’s decennium-lange investering in het creëren van haar eigen end-to-end, cloud-gebaseerde BullseyeAgent Productivity Platform elimineert de enorme kostenlast van de aankoop van technologie van derden. Bedrijven die betalen voor oplossingen van derden besteden een steeds groter deel van hun budget aan de stijgende technologiekosten, waaraan United ontsnapt dankzij het bezit van eigen technologie.

Het voordeel stelt het bedrijf in staat te investeren in ondersteuning en middelen op een niveau dat de concurrenten zich niet kunnen veroorloven. Op basis van openbaar beschikbare gegevens van concurrenten gelooft United dat het meer dan 30% efficiënter is dan zijn naaste concurrent en meer dan vijf keer efficiënter dan andere grote, nationale vastgoedmakelaars.

United\’s efficiëntie is erkend als een belangrijk concurrentievoordeel. Het bedrijf is in staat om zijn kostenbesparingen door te rollen in zijn netwerk, waardoor de uitgaven voor ondersteunende diensten toenemen.

“United is speciaal gebouwd om te presteren in alle marktomstandigheden en is bijzonder goed gepositioneerd om het inkomen van agenten te beschermen in krimpende markten. Wij geven onze besparingen uit operationele efficiëntie door aan onze agenten, makelaars en eigenaars. Op hun beurt investeren zij weer in hun bedrijf om geweldige transactie-ervaringen te creëren voor hun kopende en verkopende klanten”, aldus Chief Executive Officer Dan Duffy.

En de sector heeft het gemerkt. Deze maand heeft de T3 Sixty Group in zijn 2023 Swanepoel Power 200, Duffy en president Rick Haase gerangschikt onder de meest invloedrijke in de industrie vanwege het unieke karakter en de kracht van United\’s model. De twee zijn in één jaar tijd maar liefst 37 posities gestegen naar respectievelijk nr. 25 en nr. 78.

“Onze missie is om het financiële traject van de carrières van onze agenten en makelaars te veranderen – en soms hun leven. Ik ben dankbaar dat ik elke dag aan dit doel kan werken en dat ik gesteund word door een uitzonderlijk team. Om erkend te worden voor ons werk is een eerbetoon aan hen en aan degenen die met ons werken,” aldus Haase.

Om meer te weten te komen over United Real Estate, opvolgingsplanning, makelaarswaardering en verkoop of franchisemogelijkheden, bezoek GrowWithUnited.com of bel 888-960-0606. Agenten die geïnteresseerd zijn in informatie over carrièremogelijkheden bij United Real Estate kunnen een bezoek brengen aan JoinUnitedRealEstate.com of bellen met 888-960-0606.

Over United Real Estate

United Real Estate (United) – een divisie van United Real Estate Group – is opgericht met als doel oplossingen te bieden aan makelaars en agenten in de snel veranderende vastgoedmakelaardij. United biedt de nieuwste training, marketing en technologie tools aan agenten en makelaars onder een flat-fee, transactie-gebaseerde agent commissie model. Door gebruik te maken van het eigen, cloud-gebaseerde Bullseye Agent & Broker Productivity Platform, levert United een meer winstgevend resultaat voor agenten en makelaars. United Real Estate is actief in 32 staten met 148 kantoren en 18.000 agenten. Het bedrijf produceerde meer dan $ 21,5 miljard aan verkoopvolume in 2021.

Over United Real Estate Group

United Real Estate Group (UREG) exploiteert United Real Estate en United Country Real Estate, en richt zich op de unieke marktbehoeften van voorstedelijke, grootstedelijke stedelijke en landelijke markten. Met behulp van het cloud-based Bullseye Agent & Broker Productivity Platform, biedt UREG de nieuwste training, marketing en technologie tools die een aanzienlijk concurrentievoordeel opleveren. Het platform realiseert een decennium-lange investering in virtuele agent en makelaar technologie diensten en wordt aangedreven door een 2,1 miljoen listings data warehouse dat meer dan 3 miljoen maandelijkse bezoekers en 30.000 leads per jaar genereert. Samen ondersteunt de United Real Estate Group meer dan 630 kantoren en meer dan 21.500 vastgoed- en veilingprofessionals verspreid over vier continenten. United Real Estate Group produceerde meer dan 27,1 miljard dollar in 2021. Via haar eigen reclamebureau biedt UREG onderscheidende marketingondersteuning en onderpand voor gespecialiseerde lifestyle vastgoedwebsites, evenals toegang tot een 650.000 opt-in kopersdatabase. Voor meer informatie over United Real Estate of United Country Real Estate, bezoek UnitedRealEstate.com of UnitedCountry.com.

Over de SP 200 Ranking

De T3 Sixty Group\’s Swanepoel Power 200 ranking beschouwt de professionele prestaties en invloed van meer dan 3.000 residentiële vastgoed leiders, waarbij meerdere criteria worden gewogen, waaronder bedrijfsgrootte, beslissingsbevoegdheid, grote initiatieven zoals fusies en overnames, financiële middelen en winstgevendheid en impact op de residentiële makelaardij industrie.

Voor meer informatie: April Gonzalez, Media & Investor Relations[email protected](816) 420-6258

Contactgegevens:

April Gonzalez, Media & Investor Relations
[email protected]
(816) 420-6258
Tags:   Dutch, United States, Wire