header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Walkingspree Executive Appointments – Versterkt C Suite Team in 2023

Feb 8, 2023 5:32 PM ET

Walkingspree Executive Appointments

Uitgebreid C Suite Team in 2023

[San Antonio, TX, 07 februari 2023] Walkingspree USA, Ltd. heeft vandaag aangekondigd dat Ram Melkote is benoemd tot Chief Technology Officer en Carrie Donnell is gepromoveerd tot Vice President of Client Engagement. Deze benoemingen zijn klaar om Walkingspree naar het volgende niveau te brengen terwijl we blijven uitblinken in onze missie om mensen te betrekken bij een actieve en gezonde levensstijl.

We zijn blij dat Ram Melkote ons leiderschapsteam komt versterken en we kijken uit naar de bijdragen die hij zal leveren in zijn rol als Chief Technology Officer bij Walkingspree. We zijn ervan overtuigd dat zijn leiderschap van onschatbare waarde zal zijn als we blijven innoveren en ons bedrijf laten groeien. Ram heeft meer dan 20 jaar technologische management ervaring in software met een track record van het leveren van marktleidende producten. Zijn ervaring strekt zich uit van startups tot grote ondernemingen. Ram was bij Change Healthcare als VP van hun platformtechnologieën, een bedrijf dat momenteel wordt overgenomen door United Healthcare voor $13B. Daarvoor werkte hij bij IBM in de productlijn Enterprise Marketing Management. Hij leidde de klantenanalyseportefeuille en hun integratie met Watson. Voor IBM werkte Ram bij verschillende startups in de bedrijfs- en mobiele softwareruimte. Ram\’s ervaring omvat een periode bij CA waar hij de strategie voor het service management aanbod beheerde. Ram werkte zes jaar bij Oracle, waar hij directeur productbeheer was voor de Application Server-productlijn. Ook was hij bij Bell verantwoordelijk voor een van de belangrijkste software voor telecommunicatiediensten. Ram heeft ook een grondige kennis van de laatste technologische trends in de SaaS-industrie. Hij creëerde een innovatief mobiel AI-platform als oprichter en CEO van Sedara en was VP-adviseur voor vele SaaS-startups, waaronder AgShift, tapclicks, ACME Technologies en Noosh.

Ram heeft een MBA in marketingstrategie van de Universiteit van Chicago, een MS in Robotics/AI van Cornell, een MS in Computer Science van Columbia, en een BS in Engineering van het Indian Institute of Technology (IIT).

We zijn ook verheugd om de promotie van Carrie Donnell naar de rol van Vice President of Client Engagement aan te kondigen. Carrie is al meer dan vier jaar een integraal lid van ons team, en we zijn verheugd om haar bijdragen aan Walkingspree te erkennen door haar te verheffen tot deze belangrijke leidinggevende rol als Vice President.

Carrie heeft een belangrijke rol gespeeld bij het opbouwen en onderhouden van onze relaties met klanten. Ze heeft een diepgaand inzicht in de behoeften van onze klanten en is in staat geweest uitzonderlijke service en resultaten te leveren. Onder leiding van Carrie heeft haar Client Success Management team de Walkingspree Net Promoter Score (NPS) score van klanten verhoogd naar een indrukwekkende 83 met onze \’white-glove\’ account management ondersteuning en toewijding om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Met een 4.6 app rating van bijna 6.000 reviews in de Apple en Google Play Stores, is Walkingspree er trots op altijd een Member Satisfaction rate van 95% te overtreffen. Carrie heeft toegezien op de verbetering van de ledenbetrokkenheid met een gemiddelde van 15 contacten per lid per maand met een verscheidenheid aan programma\’s gericht op het verhogen van de ledenparticipatie en het betrekken van onze leden bij een actieve en gezonde levensstijl. We blijven de waarde van Walkingspree voor onze klanten aantonen. Walkingspree heeft onlangs een case study gepubliceerd van een gezondheidszorgsysteem in meerdere staten waar de gemiddelde claimkosten van Walkingspree-deelnemers $2.476 PMPY (of 46%) lager waren dan bij degenen die niet aan het Walkingspree-programma deelnamen. De kosten van het Walkingspree-programma in combinatie met het interne beloningsprogramma van de klant bedroegen $41 PMPY, wat een verbazingwekkende ROI voor de klant opleverde.

Hiran Perera, de CEO van Walkingspree verklaarde: “We zijn verheugd dat we een hoogwaardig managementteam hebben aangetrokken en ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze technologie in lijn is met onze zakelijke doelstellingen om onze groeiende kans binnen de digitale gezondheidsruimte te bedienen, de verwachtingen van onze zakelijke klanten te overtreffen, onze leden te betrekken en innovatie op alle gebieden van ons bedrijf voort te zetten.”

Welkom Ram Melkote in ons team en feliciteer Carrie Donell met haar goede werk.

Over Walkingspree

Opgezet in 2006 met de missie om mensen te betrekken bij een actieve en gezonde levensstijl, is Walkingspree, een expert in fysieke activiteit, door de werkgever gesponsorde wellness platforms. Walkingspree is een wereldwijde leider in digitale gezondheid en wellness software as a service (SaaS). Het aanbieden van een verscheidenheid aan programma\’s en ledencontacten om werknemers met elkaar in contact te brengen en de bedrijfscultuur te verbeteren, heeft aangetoond te resulteren in lagere kosten voor gezondheidsclaims voor klanten. Walkingspree\’s gerichte oplossingen en volledig accountmanagement zorgen voor een eenvoudige implementatie en garanderen succes. Aangepaste marketingmaterialen, e-mailmarketing, leaderboards, in-app berichten, clubs, aangepaste uitdagingen, puntenprogramma, pushberichten, in-app polscontrole en ledenondersteuning zijn beschikbaar om leden te motiveren en te betrekken. Walkingspree biedt moderne welzijnsfuncties om het holistische programma voor onze deelnemers te verbeteren.

Bezoek walkingspree.com voor meer informatie en plan een demo om het programma in actie te zien.

Contactgegevens:

Name: Hiran Perera
Email: [email protected]
Job Title: CEO

Tags:   Dutch, United States, Wire