header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Jury acht Builders FirstSource aansprakelijk voor 89 miljoen dollar in zaak van dodelijk vrachtwagenongeluk

Feb 17, 2023 1:13 PM ET

AUSTIN, TEXAS – 9 februari 2023 – Een jury van Travis County, Texas, heeft vrijdag 3 februari jl. de toonaangevende nationale leverancier van bouwmaterialen BMC West, LLC (nu onderdeel van het in Dallas gevestigde Builders FirstSource) verantwoordelijk gesteld voor een vrachtwagenongeluk dat in 2019 de dood veroorzaakte van de 72-jarige inwoonster van Jonestown, Texas, Joy Williams. De jury kende een compenserende schadevergoeding toe van $ 19 miljoen voor Joy\’s 13 dagen pijn en lijden voor haar dood, en nog eens $ 70 miljoen aan punitieve schadevergoeding na de bevinding dat Joy\’s verwondingen en dood waren veroorzaakt door grove nalatigheid van het bedrijf.

Travis County Probate Judge Guy Herman zat het twee weken durende proces voor. De nalatenschap van Joy Williams werd tijdens het proces vertegenwoordigd door Matt Powers en Doug Kilday van Graves Dougherty Hearon & Moody uit Austin, Texas.

Over Graves Dougherty Hearon & Moody

Opgericht in 1946, werd Graves Dougherty Hearon & Moody opgericht op basis van de principes van het inhuren van goede mensen, het beoefenen van eerste klas recht en de focus op het bereiken van de doelen van de cliënten. Op elk moment vertegenwoordigt het kantoor honderden cliënten, van lokale particulieren en familiebedrijven tot overheden en bedrijven van elke omvang. Veel van deze cliënten zijn al tientallen jaren verbonden aan het kantoor en zien hun bedrijf floreren dankzij Graves Dougherty\’s inzet voor succes.

Contact :Matt Powers[email protected]512.480.5725