header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Miles Mediation & Arbitrage voegt nieuwe online tools toe om het arbitrageproces te vereenvoudigen

Feb 17, 2023 1:20 PM ET

ATLANTA, GA, 9 februari 2023 – Miles Mediation & Arbitration, de grootste ADR-aanbieder (alternative dispute resolution) in het zuidoosten, is verheugd aan te kondigen dat het zijn arbitrageafdeling heeft vernieuwd en bijkomende technologische hulpmiddelen en functies op zijn website heeft geïntroduceerd om het arbitrageproces nog gemakkelijker te maken voor advocaten.”Arbitrage was bedoeld als een kosteneffectief, efficiënt alternatief voor rechtszaken. Door het gebrek aan transparantie en keuzevrijheid van de cliënt in het proces zijn arbitragezaken in de loop der jaren echter niet anders geworden dan een rechtszaak. We hebben dit deel van onze website opnieuw ontworpen om cliënten meer controle te geven en hen de waarde te tonen die zij zullen ontvangen,” zegt Parag Shah, CEO van Miles Mediation & Arbitration. “Met onze nieuwe tools kunnen cliënten de beste oplossing voor hun zaak kiezen. We hebben het eenvoudig gemaakt om een arbitrageclausule toe te voegen aan een contract of een aanvullende overeenkomst op te stellen waarin u bevestigt dat u kiest voor arbitrage. U kunt ook automatisch een aanvraagformulier voor arbitrage genereren en de geschatte kosten van een arbitrage bij Miles berekenen.”De nieuwe sectie over arbitrage bevat het volgende:

Voor meer informatie kunt u bellen met Liz Jow, manager arbitrage, of Pragya Sharma, medewerker arbitrage, op 888-305-3553 of e-mail [email protected].Miles Mediation & Arbitration geeft vorm aan de alternatieve geschillenbeslechting (ADR) industrie met ons uitgebreide professionele dienstenmodel dat de expertise van ons hoogopgeleide, diverse panel van neutrale partijen combineert met een ongeëvenaard niveau van klantenondersteuning om partijen te begeleiden en in staat te stellen een eerlijke, tijdige en kosteneffectieve oplossing te vinden, ongeacht de omvang, specialisatie of complexiteit van de zaak. Ga voor meer informatie naar milesmediation.com.

Contactgegevens:

Name: Kimber Bond
Email: [email protected]
Job Title: Marketing Manager