header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nieuw partnerschap met NKF: het technologisch platform PROCOMP verovert Europa

Feb 17, 2023 1:32 PM ET

PROCOMP , een MESA Groep, benchmark in de wereld van technologische innovatie en leider in digitale technologieën met een eigen geïntegreerd platform voor de transformatie van bedrijfsprocessen, en Niederer Kraft Frey Ltd (NKF) – een Zwitsers advocatenkantoor met een internationale aanpak gevestigd in Zürich en Genève, waarvan het team meer dan 100 advocaten en een groep jurisprudentie-experts omvat, die geïntegreerd advies geven over het hele spectrum van vennootschaps-, financieel en ondernemingsrecht voor cliënten over de hele wereld – zijn verheugd hun nieuwe partnerschap aan te kondigen, dat de cliënten van NKF in staat zal stellen te kopen en/of te gebruiken PROCOMP , MESA\’s innovatieve GRC-platform dat speciaal is gemaakt voor het digitaliseren van compliance en due diligence-processen van zakenpartners/leveranciers. De diensten worden geleverd door The Lab by NKF GmbH, de alternatieve juridische diensten dochteronderneming van NKF.

PROCOMP, een geïntegreerd platform ontworpen en ontwikkeld rond juridische professionals die de GRC systemen implementeren of toepassen. PROCOMP is ontworpen om de compliance programma\’s, risicobeheer en due diligence processen zeer effectief en eenvoudig te beheren.

Gemaakt in 2015 als de eerste tool in Italië om de klokkenluidersdigitaliseringsprocessen is uitgegroeid tot een alles-in-één platform voor GRC-processen, inclusief de third-party Due Diligence met een multi-info provider en een slimme aanpak . PROCOMP maakt de rode vlag zichtbaar dankzij de ondersteuning van AI, voert controles uit op de gehele bedrijfsketen, op de organisatieonderwerpen die risico lopen en verwerkt automatisch een gedetailleerd samenvattend rapport.

De samenwerking tussen PROCOMP en NFK zal leiden tot het creëren van hoogwaardige kansen en zal het GRC & Legal platform in Zwitserland ontvouwen voor buitenlandse bedrijven, waardoor de Italiaanse groepspropositie verder wordt uitgebreid.

Het partnerschap promotor Paolo Vecchi , Chief Revenue & Global Alliances Officer van MESA Group, voormalig Vice President bij IDC en Gartne r – twee van de meest invloedrijke adviserende en software rating wereldwijde – corporates, wijst erop dat “de overeenkomst met NKF, die PROCOMP zal leiden op zo\’n complexe en verfijnde markt als de Zwitserse, het concurrentie bewijs is van de Italiaanse software, dat, wanneer ondersteund door een brede en innovatieve visie op de behoeften van de markt en met de grote creativiteit van haar Innovation Labs, kan slagen boven de software platforms van grotere Amerikaanse bedrijven, die kunnen rekenen op onbereikbare investeringsbudgetten in vergelijking met de Europese KMO\’s“.

Contactgegevens:

Name: Gloria Damonte
Email: [email protected]
Job Title: Marketing