header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advance America: 4 manieren om geld te lenen in 2023

Feb 20, 2023 8:54 AM ET

Desondanks hun beste inspanningen hebben veel hardwerkende Amerikanen nog steeds moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Door de hoge inflatie en de onzekerheid in de economie wordt het steeds moeilijker om die loonstrookjes van week tot week op te rekken. Voor degenen die in financiële nood verkeren en nu geld nodig hebben, zijn hier vier manieren waarop ze het geld kunnen lenen dat ze in 2023 nodig hebben.

1. Persoonlijke leningen

Een persoonlijke lening is een lening die kredietnemers geld geeft dat ze over enkele maanden of jaren kunnen terugbetalen. De lener kan het geld voor elk gewenst doel gebruiken en de lening heeft een vaste rentevoet waardoor de betalingen consistent zijn.

Persoonlijke leningen kunnen gedekt of ongedekt zijn. Gewaarborgde leningen omvatten onderpand, of iets van waarde dat de kredietnemer bezit, zoals een huis of een voertuig. De kredietgever kan het onderpand afnemen als de kredietnemer de lening niet kan terugbetalen. Leningen zonder onderpand hebben geen onderpand, maar ze kunnen beperkter zijn in hoeveel geld mensen kunnen lenen en de vereisten voor de kredietscore.

2. Kredietlijnen

Een kredietlijn geeft een lener toegang tot een bepaald bedrag dat hij kan gebruiken wanneer dat nodig is (bijvoorbeeld voor noodgevallen of variabele uitgaven). De lener betaalt alleen rente over het bedrag dat hij gebruikt, wat betekent dat dit een goedkopere optie kan zijn dan een persoonlijke lening.

Hier zijn twee veel voorkomende soorten kredietlijnen:

  • Herlenende kredietlijnen vullen hun limiet elke maand aan als de lener betalingen doet.

  • Persoonlijke kredietlijnen vullen hun limiet niet aan als de lener ze terugbetaalt. Als de lener alle beschikbare middelen gebruikt, wordt de rekening gesloten en kan deze niet meer worden gebruikt.

Kredietnemers moeten zich ervan bewust zijn dat een kredietlijn verschilt van een creditcard. Creditcards bieden een aflossingsvrije periode van ongeveer een maand waarin zij het geleende geld zonder rente kunnen terugbetalen. Bij een kredietlijn loopt de rente meteen op zodra de lener het geld gebruikt.

3. Titelkredieten

De meeste mensen met een auto en een schone titel kunnen onmiddellijke financiering krijgen via een zogenaamde titellening. Dit is een kortlopende gedekte lening waarbij de auto van de lener als onderpand wordt gebruikt.

Title loans accepteren over het algemeen aanvragers van alle soorten credit scores. Ze staan de lener ook toe in zijn auto te blijven rijden terwijl hij de middelen vindt om de lening terug te betalen. Echter, als de lener in gebreke blijft op de lening, dan zal de geldschieter bezit nemen van het voertuig.

4. Cash advances

Kredietnemers die krap bij kas zitten en voor andere leningen zijn afgewezen, kunnen een cash advance. Dit is een ander soort kortetermijnlening die in wezen een voorschot is op het loon van de lener.

In ruil voor een vergoeding geeft de kredietgever de kredietnemer een onmiddellijke lening. De kredietnemer heeft dan ongeveer twee tot vier weken om deze lening terug te betalen plus rente, of de kredietgever zal een postgedateerde cheque van de kredietnemer verzilveren die bij de aanvraag werd ingewisseld. De APR\’s op cash advances kunnen hoger zijn dan op creditcards, maar ze bieden wel een onmiddellijke oplossing voor mensen met een slecht krediet.

De bottom line

Van persoonlijke leningen tot cash advances, er zijn veel verschillende manieren om snel geld te krijgen in 2023. Leners die financiële hulp nodig hebben, moeten contact opnemen met Advance America. Advance America biedt snelle en gemakkelijke leningopties voor leners, ongeacht hun kredietscore. Bezoek AdvanceAmerica.net voor meer informatie over leningopties en vul vandaag nog een aanvraag in.

Contactgegevens:

Name: keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire