header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


College of Commercial Arbitrators kondigt tweede jaar aan van unieke mogelijkheid tot mentorschap

Feb 23, 2023 11:37 AM ET

Programma breidt uit voor meer arbiters die professionele vaardigheden op het gebied van commerciële arbitrage willen ontwikkelen

AUSTIN, TX – Het College of Commercial Arbitrators (CCA), een professionele, collegiale organisatie opgericht in 2001, heeft de inschrijving geopend voor het tweede jaar van het CCA Diversity Associates-programma. Deze mogelijkheid is bedoeld om minder ervaren diverse arbiters de kans te bieden te profiteren van de opleiding, ervaring en netwerkmogelijkheden die de CCA Fellows kunnen bieden en de kans te vergroten dat zij blijvende en zinvolle diensten leveren als commerciële arbiters. Het programma beoogt in het bijzonder vrouwen, mensen van kleur en andere individuen en groepen van individuen te helpen die historisch gezien niet zijn opgenomen in een zinvolle deelname op het gebied van commerciële arbitrage.

“Het inaugurele jaar 2022-23 voor het CCA Diversity Associate-programma was een enorm succes,” zei Tyrone Holt, CCA Fellow en medevoorzitter van het mentorschapsprogramma. “Het succesvolle eerste jaar bevestigt voor ons allemaal, en de commerciële arbitrageprofessional, de noodzaak van dit soort mentorschap en trainingsprogramma voor relatief nieuwe commerciële arbiters die binnen de eerste vijf jaar ervaring opdoen en hun praktijk ontwikkelen.”

Van drie associates tijdens het eerste jaar worden dit keer vier kandidaten gekozen om deel te nemen en de geselecteerden hebben een looptijd van twee jaar tot 2025. Aanvragers moeten voldoen aan vereisten zoals het hebben van een actieve alternatieve geschillenbeslechtingspraktijk, minder dan vijf jaar ervaring als commercieel arbiter, en zich inzetten voor het leren en ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om hoogwaardige commerciële arbitragediensten te verlenen.

Arbiters die zich willen aanmelden voor het mentorschapsprogramma kunnen terecht op https://www.ccarbitrators.org/cca-associates-program/. De deadline voor aanmelding is 15 maart 2023 en de selectie van arbiters wordt op 15 juni 2023 bekendgemaakt.

Meer over CCA De CCA huldigt en bepleit uitmuntendheid op het gebied van commerciële arbitrage – in de VS en internationaal. CCA is een organisatie op uitnodiging die een zinvolle bijdrage levert aan het beroep, het publiek, de juridische sector en aan de bedrijven die commerciële arbitrage toepassen als middel voor geschillenbeslechting. De Fellows van CCA hebben de professionele opleiding, het oordeel en de jarenlange ervaring om de meest complexe en moeilijke commerciële arbitrageopdrachten uit te voeren. Bezoek https://www.ccarbitrators.org/ voor meer informatie over CCA of om een arbiter te vinden voor uw commerciële geschillen.

Mediacontact: Nicole Chavez,CCA Communications Consultant619-368-3259,[email protected]