header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ExpressVPN overtreft 4 miljoen actieve abonnees

Feb 23, 2023 11:45 AM ET

– Toonaangevend digitaal privacy- en beveiligingsbedrijf bereikt belangrijke mijlpaal in zijn missie om mensen te verbinden met het vrije en open internet – – Kondigt nieuw partnerschap aan met UA.SUPPORT –

BRITISH VIRGIN ISLANDS – 15 februari 2023 – ExpressVPN, een toonaangevend privacy- en beveiligingsbedrijf voor consumenten, heeft vandaag aangekondigd dat haar VPN-dienst de grens van 4 miljoen betaalde abonnees in meer dan 180 landen heeft overschreden.

Het bedrijf kondigde ook een nieuw partnerschap aan met UA.SUPPORT om diegenen te ondersteunen die het meest behoefte hebben aan een veilige en private online ervaring. UA.SUPPORT is een NGO die vluchtelingen in contact brengt met dringend noodzakelijke rechtsbijstand. Door ExpressVPN gesponsorde licenties en cybersecuritytrainingen zullen deze organisatie en vele anderen helpen hun essentiële werk te doen in onderdrukkende en uitdagende omstandigheden, zowel online als offline.

“Vier miljoen gebruikers is een enorme mijlpaal voor ons,” zei Harold Li, vice-president van ExpressVPN. “En natuurlijk zijn we trots. Maar dit is alleen mogelijk omdat zoveel mensen zich realiseren dat ze de controle over hun digitale leven moeten nemen en hun privacy en veiligheid moeten beschermen.”

“Dit is wat ons echt drijft, en het is onze belangrijkste motivatie om te blijven innoveren,” vervolgde Li. “De behoeften en moeilijkheden waarmee mensen op het internet worden geconfronteerd veranderen voortdurend, dus moeten wij ook veranderen. We willen niemand teleurstellen, laat staan 4 miljoen mensen!”

In het afgelopen jaar heeft ExpressVPN verschillende belangrijke mijlpalen bereikt, waaronder:

– Uitbreiding buiten traditionele VPN\’s : ExpressVPN lanceerde Aircove, haar eerste hardwareproduct en tevens de eerste en enige Wi-Fi 6 router met een geïntegreerde VPN¹. Heeft ook de bètaversie uitgebracht van Keys, een wachtwoordmanager geïntegreerd in ExpressVPN-toepassingen.

– Ontwikkelt baanbrekende technologieën en innovaties , zoals Lightway, en versterkt zijn VPN-diensten met functies als Threat Manager en parallelle verbindingen².

– Het bieden van een hoger niveau van vertrouwen en transparantie , inclusief de publicatie van 11 onafhankelijke externe audits³. ExpressVPN bood ook een van de grootste beloningen op BugCrowd, door $100.000 USD aan te bieden aan iedereen die het bestaan van een ernstig beveiligingslek in TrustedServer kon vinden en bewijzen.

– ExpressVPN in de handen leggen van degenen die het meest profiteren van haar service : Toegang tot het vrije en open internet is de sleutel voor individuen om zich te verbinden, te organiseren en onderdrukking te overwinnen4. In het afgelopen jaar heeft ExpressVPN meer dan 1.000 gratis abonnementen verstrekt aan NGO\’s, activisten en journalisten in nood.

Sinds haar oprichting heeft ExpressVPN ernaar gestreefd miljoenen gebruikers in staat te stellen hun internetervaring onder controle te krijgen. De bekroonde VPN-service van het bedrijf wordt vertrouwd en aanbevolen door zowel consumenten als publicaties uit de industrie, zoals CNET, TechRadar, The Verge, PC World, Business Insider en nog veel meer.

Voor meer informatie over ExpressVPN, bezoek hun website: https://www.expressvpn.com/es

Over ExpressVPN

Sinds 2009 heeft ExpressVPN miljoenen mensen in staat gesteld de controle over hun internetervaringen terug te nemen. De bekroonde VPN-service voor consumenten wordt ondersteund door het open source-protocol Lightway, dat privacy biedt in slechts een paar klikken. ExpressVPN\’s wachtwoordmanager, genaamd Keys, en zijn Aircove-router maken digitale privacy en beveiliging eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. De producten van ExpressVPN zijn grondig doorgelicht door onafhankelijke deskundigen, waaronder PwC, Cure53, KPMG en anderen.

ExpressVPN maakt sinds 2021 deel uit van Kape Technologies (LSE: KAPE). Ga voor meer informatie over ExpressVPN\’s toonaangevende privacy- en beveiligingsoplossingen naar www.expressvpn.com/es


Tags:   Dutch, Latin America, Wire