header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kent Sands is nu fulltime bemiddelaar/arbiter bij Upchurch Watson White & Max.

Feb 23, 2023 12:00 PM ET

 

ORMOND BEACH. Fla. (15 februari 2023) Kenton V. Sands, een Florida Supreme Court Certified Circuit Civil Mediator en Qualified Arbitrator, is fulltime neutraal geworden bij Upchurch Watson White & Max Mediation Group.

Hij vertegenwoordigt al bijna 30 jaar zowel eisers als gedaagden in een privépraktijk en brengt die ervaring mee in zijn nieuwe carrière. De laatste drie decennia procedeerde hij in gevallen van persoonlijk letsel en complexe financiële misdrijven voor staats- en federale rechtbanken, zowel op proces- als op appèlniveau. Zijn praktijk was gericht op onrechtmatige daad met betrekking tot medische nalatigheid en productaansprakelijkheid en verzekeringsgerelateerde claims, evenals strafrechtelijke geschillen met betrekking tot financiële delicten zoals belasting- en effectenfraude, die meestal complexe kwesties en langdurige rechtszaken met zich meebrengen.

“We vieren de komst van Kent Sands nu hij toetreedt tot ons panel van eminente bemiddelaars,” zei UWWM CEO John Upchurch. “Hij brengt een achtergrond mee die rijkelijk gevuld is met ervaring in het behandelen van gesofisticeerde burgerlijke geschillen, en zijn kalme, weloverwogen manier maakt hem een natuurtalent voor zijn nieuwe praktijk als neutrale. We kijken uit naar een lange en lonende relatie.”

Mr. Sands\’ doel als bemiddelaar is partijen te helpen tot de kern van hun geschillen te komen om de tijd, kosten en onzekerheid van een rechtszaak te vermijden. Zoals hij zijn hele juridische carrière heeft gedaan, zal hij de tijd nemen om de unieke omstandigheden en doelen van alle partijen te begrijpen, en dan zal hij onvermoeibaar pleiten voor een rechtvaardige oplossing.

Hij is afkomstig uit Central Florida en keerde in 1994 terug naar het gebied na zijn schooltijd en vroege banen in zijn juridische carrière. Mr. Sands vertegenwoordigde meerdere jaren cliënten van grote bedrijven in New York City en Zuid-Florida en werd daarna openbaar aanklager bij het Ministerie van Justitie in Washington. Hij behaalde zijn bachelor (Phi Beta Kappa, met onderscheiding) aan de Universiteit van Chicago en studeerde af aan de Harvard Law School. Hij heeft ook een master of laws degree in belastingen van de New York University.

Voor details of om een bemiddeling met Mr. Sands te plannen, kunt u contact opnemen met case manager Christine Amato op [email protected] of (800) 864-2622.

Over Upchurch Watson White & Max

Een nationaal toonaangevend bemiddelingsbedrijf, Upchurch Watson White & Max staat bekend om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe kwesties op te lossen. Vanuit 11 kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialiteiten als door de rechtbank aangewezen en particulier aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale derde-partij-bemiddelaars, waarbij innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land worden toegepast. Op het web: uww-adr.com.

Contactinformatie:

Naam: Catherine KlasneEmail: [email protected]Functieomschrijving: Marketing Directeur