header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Prominent SC advocatenkantoor dient eerste Camp Lejeune Lawsuit zaak in het land.

Feb 23, 2023 11:51 AM ET

Columbia, South Carolina [2.13.22] Poulin | Willey | Anastopoulo is het eerste advocatenkantoor in het land dat een Camp Lejeune letselschade rechtszaak heeft aangespannen in het Eastern District van North Carolina Federal Court als gevolg van verwondingen opgelopen door besmet water op die basis. Het kantoor was vorig jaar het eerste in het land dat een administratieve claim indiende namens slachtoffers van Camp Lejeune. Het kantoor is prominent aanwezig in de Carolina\’s en begint aan wat een golf van aanklachten zal zijn namens eisers die gewond zijn geraakt door verontreinigd water terwijl ze op de basis van het Amerikaanse Korps Mariniers woonden.

“We zijn trots op onze Class and Mass Action Division voor het snelle handelen in deze zaak,” zei vennoot Roy T. Willey IV. “Het is noodzakelijk dat we het juridische proces beginnen namens onze cliënten, die de helden van deze natie zijn, om toekomstige schade te voorkomen en hen een middel tot herstel te geven voor de schade die al is aangericht en al lang geleden.”

Als personen (1) zijn blootgesteld aan besmet water in Camp Lejeune gedurende ten minste 30 dagen tussen 1953 en 1987, en (2) letsel hebben opgelopen door blootstelling aan (of inname van) besmet water aarzel dan niet om contact op te nemen met Poulin | Willey | Anastopoulo. Onze medewerkers staan 24/7 klaar per telefoon op 800-777-7777 en op het web op https://www.camplejeunewaterclassaction.com/.

Poulin | Willey | Anastopoulo Director of Class and Mass Action Division Paul Doolittle, partner Roy T. Willey IV, en advocaat Neil Williams die de zaak heeft aangespannen zijn beschikbaar voor media-interviews over deze zaak.

Poulin | Willey | Anastopoulo heeft kantoren in Charleston, North Charleston, Mt. Pleasant,

Ladson, Columbia, Florence, Greenville, Lexington, Myrtle Beach, Rock Hill, en Hampton, South Carolina. Charlotte en Lumberton, North Carolina. Atlanta, Augusta en Columbus in Georgia. Bezoek: www.akimlawfirm.com/areas-we-serve voor meer informatie.

Contactgegevens:

Name: Brian Stellwag
Email: [email protected]
Job Title: Director of Marketing and Communications