header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Quinn Emanuel versterkt hun RelativityOne-omgeving met Lineal Amplify

Feb 23, 2023 12:04 PM ET

Quinn Emanuel selecteert Amplify om hun RelativityOne aan te verbeteren van hun chat mogelijkheden, privilegedocument identificatie, beeldclassificatie, threading analyse, workflow tracking en verdedigbaarheid, en aangepaste ontwikkelingsinitiatieven met Amplify\’s snelle oplossing ontwikkelingssuite.

Dallas, TX – 15 februari 2023 Quinn Emanuel heeft Lineal Amplify geselecteerd om meer efficiëntie te bereiken voor hun RelativityOne aanbod. Lineal\’s Amplify is een workflow driver voor het toonaangevende eDiscovery review platform, Relativity, dat kan worden aangesloten op zowel hun on-prem als cloud-gebaseerde oplossingen. Amplify stelt klanten in staat om processen uit te voeren en te volgen en Lineal\’s suite van AI-gebaseerde toepassingen zoals ChatCraft, PrivFinder, Snippets, Bot Detector, LTAi Advanced Threading, Images en Method te bedienen, die allemaal gewoon in Relativity zitten.

“We weten dat we innovatieve, krachtige technologie bouwen wanneer een grootmacht als Quinn Emanuel ons aanbod valideert,” zei Lineal Partner, Damon Goduto. “We zijn verheugd om met hen samen te werken om technologiegerichte oplossingen voor hun klantenbestand te creëren.”

“We zijn verheugd om Amplify\’s suite van applicaties te gaan gebruiken,” zei Jonathan Land, Of Counsel en Director of Litigation Support bij Quinn Emanuel. “We geloven dat ze onze analysecapaciteiten zullen verbeteren en ons beoordelingsproces van documenten zullen opvoeren.”

Kit Mackie, Lineal CTO zei: “Het bouwen van nuttige technologie is gemakkelijk wanneer je goede feedback hebt van onze klanten, en Quinn Emanuel heeft met ons een strategie uitgestippeld voor nieuwe oplossingen. Het is geweldig om hen formeel aan boord te hebben met een Amplify partnerschap.”

Voordelen van Amplify :

ChatCraft – geeft berichten in Relativity weer zoals chat-toepassingen of platforms, en maakt het mogelijk individuele berichten te taggen en te produceren, waardoor de beoordeling en de productie van chat- en samenwerkingsgegevens wordt versneld data-ccp-props=”{“201341983″:0,”3355540″:320}:0,”335559740″:320}”>

PrivFinder – maakt gebruik van analyse van communicatiegegevens om snel mogelijke bevoorrechte communicatoren en bijbehorende documenten te identificeren

Snippets – toont context rond trefwoord treffers, waardoor snelle beoordeling mogelijk is. Documenten met dubbele knipsels worden ook weergegeven, evenals waar elke knipper binnen elk document te vinden is (lichaam, handtekening, onderwerp, koptekst, enz.)

Bot Detector – markeert en scheidt communicatie van lage waarde zoals spam door geautomatiseerde communicatie-analyse voor het snel verwijderen van gegevens

LTAi Advanced Threading – onderdrukt 15% meer communicatiegegevens dan traditionele threading en is geschikt voor extra gegevensbelasting

Afbeeldingen – classificeert elke afbeelding in de Relativity-werkruimte voor algemene beeldcategorisering, inhoudelijke codering of bulk tagging

Method – verheffen en documenteren van proces gedurende de levenscyclus van individuele zaken. Ontwerp, voer uit en rapporteer over elk computergestuurd of menselijk proces direct in Relativity:– Hiermee kunt u de huidige voortgang van de zaak visualiseren en de dagelijkse melding van de voortgang automatiserenMaak onmiddellijke rapportage mogelijk over beslissingen uit het verleden en zorgt voor eenvoudigere documentatie van de verdedigbaarheidGeeft de mogelijkheid om workflows te templatiseren rond specifieke bedrijfsbehoeften of binnen praktijkgebieden

Over Lineal Lineal, is een organisatie voor juridische datadiensten die gebruik maakt van AI en procesgestuurde workflows om geschillen, privacy, compliance, DSAR, informatiebeheer en cyberproblemen op te lossen voor advocatenkantoren en bedrijven. Met het hoofdkantoor in Dallas en kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en APAC, levert Lineal sinds 2009 baanbrekende oplossingen.

Connect met ons op LinkedIn en Twitter.

Voor mediavragen kunt u contact opnemen met: Marketingmarketing@lineal.com

 

Contactgegevens:

Name: Alyssa Mordecai
Email: amordecai@lineal.com
Job Title: Marketing Manager