header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Buying Legal Council benoemt Jason Winmill tot nieuwe voorzitter

Mar 1, 2023 10:00 AM ET

De Buying Legal® Council (BLC), de internationale beroepsorganisatie voor legal sourcing en procurement, heeft de benoeming van Jason Winmill tot voorzitter aangekondigd. Dr. Silvia Hodges Silverstein stapt uit haar senior leiderschapsrol, waarin zij vele jaren actief was.

Winmill, managing partner bij Argopoint, brengt meer dan 25 jaar juridische sourcing expertise in de rol en staat bekend als een van de belangrijkste beoefenaars op dit gebied. Winmill ontwikkelde baanbrekende programma\’s voor het beheer van advocatenkantoren en juridische diensten voor enkele van \’s werelds grootste juridische afdelingen en bedrijven, en pionierde met veel van de standaardpraktijken die tegenwoordig worden gebruikt in legal sourcing en leveranciersbeheer. Zijn innovatieve werk kreeg erkenning in de Wall Street Journal en de Harvard Business Review, en werd het onderwerp van een case van de Harvard Business School over efficiëntie in legal sourcing in 2013. Winmill wordt erkend als thought leader op het gebied van juridische inkoop, juridische operaties en het beheer van juridische afdelingen. Zijn standpunten zijn onder meer gepubliceerd door NPR, Bloomberg Law, The American Lawyer, en Corporate Counsel, .

“Het is van vitaal belang dat een doorgewinterde beoefenaar de BLC leidt, die zijn programmering lange tijd heeft gericht op het ondersteunen van in-house procurement professionals,” zei Dr. Hodges Silverstein. “Jason is de ideale opvolger om het BLC aan een spannend nieuw hoofdstuk te helpen, gezien zijn diepgaande kennis van legal sourcing, legal operations en legal department management. Zijn gevestigde geschiedenis bij de BLC, als deelnemer en opleider, zorgen voor een geweldige fit.”

Dr. Hodges Silverstein richtte de Buying Legal Council op in 2014 en is sindsdien CEO van de Council. Onder haar leiding is de BLC aanzienlijk in ledenaantal gegroeid en heeft zij zich ontwikkeld tot de toonaangevende wereldwijde organisatie op het gebied van juridische inkoop. Zij is een autoriteit op het gebied van legal sourcing en heeft verschillende boeken gepubliceerd, waaronder The Definitive Guide to Buying Legal Services (2021), Winning Proposals (2017), en Legal Procurement Handbook (2015). Ze stapt op om verwante zakelijke en academische belangen na te streven.

“De gemeenschap van juridische inkoopprofessionals die vandaag de dag onder het BLC is georganiseerd, zou niet bestaan zonder Silvia,” zei BLC-adviesraadlid Dr. Orazio Difruscolo in een verklaring. “Wij zijn Silvia enorm dankbaar voor haar inzet voor de organisatie in de afgelopen tien jaar. Haar leiderschap en begeleiding zijn van groot belang geweest voor BLC sinds de oprichting, en we zijn enthousiast om haar te volgen in haar volgende inspanningen.”

“Silvia heeft meer dan misschien enig ander persoon gedaan om het juridische sourcing en procurement beroep te creëren,” deelde Winmill mee. “Zij zette de standaard waarnaar zovelen van ons, waaronder ikzelf, streven.”</p

In zijn rol als voorzitter zal Winmill nauw samenwerken met de adviesraad van BLC om leiding te geven aan het brede professionele en educatieve aanbod van de organisatie, waaronder de jaarlijkse conferenties in New York en Londen en de webinarreeksen die het hele jaar door worden gehouden.

“Ik ben benieuwd hoe Jason BLC naar het volgende niveau zal tillen”, aldus Andie Lam, lid van de adviesraad van BLC. “Hij is een expert op dit gebied en thought leader over veel van wat vandaag de dag de gouden normen voor juridische aanbestedingen zijn geworden. Ik ben ervan overtuigd dat hij begrijpt wat deze organisatie groot maakt en wat nodig is om haar in de toekomst te dragen.”

Buying Legal Council , opgericht in 2014, is \’s werelds toonaangevende organisatie gewijd aan het ondersteunen van professionals met verantwoordelijkheden voor juridische sourcing. De Council heeft educatieve evenementen geleid in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Australië. BLC bedient professionals die belast zijn met het inkopen van juridische diensten en het beheren van relaties met leveranciers door middel van verbeterde professionele training, specifieke juridische inkoopmiddelen en een gemeenschap van collega\’s op het gebied van juridische inkoop. De leden ondersteunen interne juridische afdelingen in een breed scala aan sectoren, waaronder de farmaceutische industrie, financiële dienstverlening, verzekeringen, technologie, detailhandel en consumentengoederen.

Jason Winmill is de Managing Partner van Argopoint, een toonaangevend adviesbureau voor juridische afdelingen dat zich toelegt op het helpen van juridische afdelingen bij hun managementuitdagingen. Hij heeft geadviseerd in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, farmaceutische producten, detailhandel, consumentenproducten, financiële diensten, media, productie, verzekeringen, onderwijs, reizen en vrije tijd, non-profitorganisaties en nutsbedrijven. Winmill is sinds 2015 actief lid van BLC, waaronder zijn bijdragen als auteur aan BLC-publicaties The Definitive Guide to Buying Legal Services (2021) en Legal Procurement Handbook (2015). Winmill is cum laude afgestudeerd aan Harvard College en ontving zijn MBA van de Harvard Business School.

Voor meer informatie over The Buying Legal Council, bezoek buyinglegal.com.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Doria Delgado-Thompson op [email protected]

 

Contactgegevens:

Name: Doria Delgado Thompson
Email: [email protected]
Job Title: Coordinator

Tags:   Dutch, United States, Wire