header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fidelity Life: Welk type levensverzekering is het beste voor Gen Z?

Mar 1, 2023 4:07 PM ET

Bijna de helft van de Gen Z-leeftijd heeft de volwassenheid bereikt. Als gevolg daarvan beginnen velen geld te sparen en vermogen op te bouwen, en sommigen beginnen een gezin. Tegelijkertijd is Gen Z nog vrij jong. Dit maakt een levensverzekering tot een uitstekend instrument voor deze leeftijd. Het kan Gen Z helpen hun geld en hun geliefden te beschermen, en omdat ze jong zijn, kunnen ze lagere premies afsluiten.

Er zijn echter veel verschillende soorten polissen. Elk rekent verschillende premies en biedt verschillende niveaus van dekking en andere voordelen. Dus, dit artikel zal in drie van de beste types levensverzekeringen voor Gen Z duiken en de kenmerken en voordelen van elk uitleggen.

Term life insurance

Term life insurance is een tijdelijke polis met een vaste looptijd van 10 tot 30 jaar, afhankelijk van de keuze van de verzekeringnemer. Dat betekent dat de dekking kan aflopen, en de verzekeringnemer zal een nieuwe polis moeten krijgen of zijn bestaande moeten vernieuwen om de dekking voort te zetten. Deze polissen bieden echter vaak de meest betaalbare premies voor de dekking die de verzekeringnemer kan krijgen.

Bijvoorbeeld, LIMRA\’s 2022 Life Insurance Barometer studie vond dat de gemiddelde jaarlijkse kosten voor een 20-jarige, $ 250.000 termijn levensverzekering voor een gezonde 30-jarige $170 per jaar. De Gen Z bevolking is nog geen 30, dus de premies kunnen nog goedkoper zijn voor Gen Z polishouders.

Whole life insurance

Whole life insurance kan meer kosten dan term life insurance, maar de dekking duurt levenslang. Dit levensverzekering beleid vervalt nooit, zolang de verzekeringnemer de premies bijhoudt. Het komt ook met een contante waarde component die Gen Z kan helpen vermogen op te bouwen vroeg in het leven. Deze contante waarde ontvangt een deel van elke premiebetaling en groeit belastingvrij tegen een vaste rente.

Als een verzekeringnemer genoeg contante waarde heeft opgebouwd, kan hij deze opnemen of er tegen gunstige tarieven en voorwaarden van lenen. Als ze de polis afkopen, ontvangen ze de volledige waarde minus de afkoopkosten.

Gen Z-aanvragers kunnen dit type polis overwegen als ze weten dat ze binnenkort een gezin zullen stichten en de gemoedsrust willen van een levenslange dekking en het vermogensopbouwpotentieel van de contante waarde.

Universele levensverzekering

Universele levensverzekering is vergelijkbaar met een levenslange dekking en een contante waarde component. De verzekeringnemer kan echter binnen bepaalde grenzen zijn premies en overlijdensuitkering aanpassen. Polishouders kunnen hun premies verlagen door hun overlijdensuitkering te verlagen of een verhoging van de overlijdensuitkering aanvragen tegen hogere premies en mogelijk een nieuw medisch onderzoek.

Bij een universele levensverzekering kunnen polishouders sommige of alle premies betalen met de contante waarde zodra deze groot genoeg is. Polishouders moeten echter oppassen dat ze de contante waarde niet te veel laten slinken. Als deze opraakt, of er is niet genoeg over om een premiebetaling te dekken, kan de dekking vervallen. Universele levensverzekering kan meer betaalbaar dan een hele levensverzekering, maar de extra complexiteit kan geschikt zijn voor Gen Z-personen die bereid zijn de hands-on aanpak te volgen die dit beleid vereist om hun dekking te beheren.

De bottom line

Geen enkele levensverzekering is helemaal beter dan de andere voor Gen Z individuen, en het juiste type hangt af van de situatie en behoeften van de verzekeringnemer. Gen Z polishouders met eenvoudigere financiële foto\’s of op zoek naar het minimaliseren van uitgaven kunnen termijnlevensverzekeringen overwegen. Aan de andere kant kunnen de levenslange dekking en de groeicomponent van permanente levensverzekeringen nuttig zijn voor Gen Z\’ers die een gezin stichten en vermogen opbouwen. Volledig levensverzekeringen kunnen goed zijn voor polishouders die bereid zijn meer te betalen voor voorspelbaarheid en eenvoud, terwijl universele levensverzekeringen het beste zijn voor degenen die meer flexibiliteit willen. Zodra een potentiële polishouder een beleidstype kiest, moeten ze rondkijken voor meerdere offertes om tarieven te vergelijken en de beste prijs te krijgen voor de dekking die ze nodig hebben.

Contactgegevens:

Name: Melissa Balsan
Email: [email protected]
Job Title: EVP & Chief Marketing Officer

Tags:   Dutch, United States, Wire