header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HAITIAN DEVELOPMENT NETWORK ANNOUNCES “HAITI 2050” Renaissance Initiatief modelleert zich naar Aziatische Tijgers

Mar 1, 2023 3:35 PM ET

Video: https://app.frame.io/presentations/cdb79bdb-d881-4527-8ab9-9c60360cc09d

(Washington, DC) – Het Haïtian Development Network, dat waarschuwt dat “dezelfde oude manier” de mislukte “dezelfde oude resultaten” zal opleveren, onthulde Haïti 2050, een economisch ontwikkelingsprogramma dat internationale bedrijven, regeringen, financiële instellingen en niet-gouvernementele organisaties samenbrengt om de toekomst van de Caribische natie op te bouwen op haar overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gunstige geografie, geschiedenis van onafhankelijkheid, brede arbeidsbasis en betrokken diaspora.

“Het zijn Haïtianen voor Haïti”, aldus Jacques Jonassaint, voorzitter en CEO van het Haitian Development Network (HDN). “Alleen door zelf te doen wat anderen in het verleden hebben geprobeerd te doen, krijgen we duurzame economische groei – banen, kansen, veiligheid, onderwijs en een mooie toekomst voor onze kinderen. Haïti 2050 gaat over het controleren van ons eigen lot.”

De blauwdruk voor Haïti 2050 is ontleend aan landen die bekend staan als de “Aziatische tijgers”, voormalige kolonies zoals Hong Kong, Singapore, Vietnam en Thailand die zijn uitgegroeid tot dynamische economieën met natuurlijke hulpbronnen, productie, technologie en toerisme van wereldklasse om hun machtige middenklasse op te krikken en uit te breiden.

“Haïti heeft alles wat het nodig heeft om dezelfde groei en toekomst te realiseren,” zei Jonassaint bij de aankondiging van het nieuwe initiatief. “Het heeft zelfs een groter voordeel, met een geschiedenis gewijd aan vrijheid, diepwaterhavens binnen enkele uren van de Verenigde Staten, een grote en bereidwillige arbeidsbasis, en wereldwijde leden van de Haïtiaanse diaspora die hier zijn om hulp te bieden bij het samenbrengen van alle noodzakelijke elementen. We zien al deze dingen samenkomen. Niet van bovenaf. Niet van beneden naar boven. Maar in een gecoördineerde en consistente campagne die constructieve communicatie, eerlijk leiderschap, wederzijds voordelige transacties en een gemeenschappelijk doel bevordert om van Haïti een helder en inspirerend voorbeeld te maken van wat mogelijk is in het Caribische bekken.”

Volgens het Haitian Development Network zal Haïti 2050 worden gebouwd op een fundament van zeven beproefde sleutelprincipes:

  1. Het creëren van duurzame economische ontwikkeling in een omgeving met verantwoorde regelgeving

en beperkte belastingen voor bedrijven, individuen en gezinnen,

  1. Heropbouw van de landbouwgemeenschap van Haïti om de voedselonzekerheid in eigen land op te lossen en aan markten te verkopen
  2. Onderwijs voor de toekomst door het verstrekken van middelen aan studenten, gezinnen en
  3. Het versterken en ondersteunen van de rechtsstaat op een manier die veiligheid en een stabiele omgeving biedt waar individuen, gezinnen en bedrijven kunnen gedijen.
  4. Internationale partners inschakelen – bedrijven, regeringen, financiële instellingen en niet-gouvernementele organisaties hebben legitieme wederzijdse belangen met Haïti. Zij zullen profiteren van de heldere en veelbelovende
  5. Het bevorderen van nieuwe hoop en gedrag dat voortkomt uit een duurzame geestelijke wedergeboorte – een die Haïti\’s sociale
  6. Het garanderen van transparantie van overheidsactiviteiten en commerciële betrokkenheid tot internationale partnerschappen en dagelijkse transacties

“Om deze zeven principes te bereiken, verwelkomen we de deelname van iedereen die belang heeft bij een mooie toekomst voor Haïti,” zei Jonassaint. “Niet alleen zij die er wonen, maar ook zij die van Haïti houden en het potentieel ervan begrijpen. We verwelkomen uw inbreng, uw beste ideeën en steun.”

Om meer te weten te komen en te zien hoe u deel kunt uitmaken van Haïti 2050, bezoek www.hdn.org.

Het Haïtian Development Network is een non-profit 501c6 business league die regeringen, bedrijven, NGO\’s, financiële instellingen en vrijwilligers verbindt in een internationaal initiatief om een sterk en veilig Haïti op te bouwen dat een vitale rol speelt in de wereldgemeenschap.

 

Contactgegevens:

Name: Jeff Schrade
Email: [email protected]
Job Title: Media Relations
Cell: 202-870-3277

Tags:   Dutch, United States, Wire