header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het in Chicago gevestigde technologiebedrijf kondigt de lancering aan van een app om de invoer van levensmiddelen in de VS te automatiseren

Mar 1, 2023 4:46 PM ET

Chicago, Illinois: RudiCoder LLC, een in Chicago gevestigd e-commerce logistiek bedrijf, is verheugd de lancering aan te kondigen van PriorNotify, de eerste cloud-gebaseerde applicatie voor het automatiseren van het Prior Notice-proces, genaamd Prior Notice, dat door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) wordt vereist voor de verkoop en verzending van voedsel en dranken aan klanten in de VS.

“PriorNotify is revolutionair,” zei Holly Urban, CEO en medeoprichter van RudiCoder. “Iedereen die niet-Amerikaanse voedingsmiddelen en dranken verkoopt aan klanten in de VS weet hoe complex en tijdrovend het is om het verplichte Prior Notice-proces van de FDA te doorlopen. Dankzij PriorNotify van RudiCoder is het proces vereenvoudigd en geautomatiseerd, waardoor de transactie in enkele seconden kan worden afgerond,” legt Urban uit.

PriorNotify is ontworpen voor fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken, maar ook voor retailers, distributeurs, expediteurs en iedereen die order fulfilment en transportdiensten levert. Internationale bedrijven kunnen nu gemakkelijk levensmiddelen verkopen en verzenden naar retailers, distributeurs en consumenten in de VS.

PriorNotify biedt een perfecte integratie met Shopify, WordPress (WooCommerce), Magento en andere populaire e-commerce platforms, waardoor automatisch de door de Food and Drug Administration vereiste vooraankondigingen worden gegenereerd zodra het product is gekocht.

De app werkt ook heel gemakkelijk met elk ordermanagementsysteem, evenals online marktplaatsen zoals Amazon. Orderinformatie kan er eenvoudig in worden geüpload, waardoor retailers met hoge volumes snel en efficiënt kunnen werken.

PriorNotify is ontworpen voor e-commerce en laat internationale fabrikanten, transport- en verzendbedrijven, dropshippers en andere handelaren effectief samenwerken.

Zo kunnen fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken bijvoorbeeld automatisch Prior Notices voor de FDA verkrijgen zodra producten worden gekocht door bedrijven die hun producten doorverkopen. Evenzo kunnen dropshippers met PriorNotify automatische kennisgevingen sturen naar fabrikanten, die Prior Notices verstrekken zodra producten worden gekocht. Met PriorNotify kunnen transport- en verzendbedrijven ook automatisch vooraankondigingen voor de FDA verkrijgen zodra producten door hun klanten worden gekocht.

Verder maakt PriorNotify het eenvoudig om commerciële facturen te maken. Tot slot kunnen alle pagina\’s in de PriorNotify app automatisch worden vertaald in tientallen verschillende talen.

“PriorNotify stelt bedrijven in staat om hun productaanbod geleidelijk te vergroten, hun verkoop en klantenbestand in de VS uit te breiden en hun overhead daarbij aanzienlijk te verminderen”, voegt Urban toe.

De aangeboden prijzen zijn zeer concurrerend, met kortingen vanaf $0,10 per Prior Notice, zonder activatiekosten, vaste maandelijkse minima, gebruikskosten per gebruiker en extra kosten voor vooraf gedefinieerde productassortimenten. Er zijn ook gratis proefversies van PriorNotify beschikbaar.

RudiCoder LLC is een e-commerce automatiseringsbedrijf gespecialiseerd in de voedsel- en drankenindustrie, gevestigd in Chicago, Illinois, VS. Ga voor meer informatie over RudiCoder naar RudiCoder.com en voor meer informatie over PriorNotify naar PriorNotify.com.

Contactgegevens:

Name: Holly Urban
Email: [email protected]
Job Title: CEO

Tags:   Dutch, United States, Wire