header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SWS Law Firm Managing Partner Steve Sands wordt fulltime UWWM bemiddelaar/arbiter.

Mar 1, 2023 4:32 PM ET

ORMOND BEACH. FL. (20 februari 2023) – Steven L. Sands is begonnen met bemiddelen als onderdeel van Upchurch Watson White & Max\’s voorname panel van neutralen. Hij is gevestigd in Central Florida, maar is, zoals alle UWWM-mediators, beschikbaar in persoon of via Zoom.

De heer Sands begon zijn juridische carrière meer dan 35 jaar geleden toen hij in dienst trad bij een groot advocatenkantoor dat commerciële geschillen behandelde. Later werkte hij als advocaat voor het Fourth Circuit State Attorney Office in Jacksonville, waar hij misdrijven vervolgde, voordat hij terugkeerde naar Volusia County om zich bezig te houden met letselschade. Hij is de laatste 20 jaar managing partner van Sands, White & Sands P.A. geweest. De heer Sands heeft ruime ervaring in commerciële en persoonlijke letselschadegeschillen, waaronder medische nalatigheid.

Hij heeft nu zijn overgang van geschillenbeslechter naar fulltime geschillenbeslechter voltooid en vervult daarmee een oude doelstelling om partijen te helpen geschillen op een meelevende, persoonlijke manier op te lossen. Hij is van plan al zijn ervaring in te zetten bij dat streven.

“Wij heten Steve Sands van harte welkom, een vooraanstaand procesadvocaat die ervoor gekozen heeft de volgende fase van zijn carrière te wijden aan het oplossen van zaken als neutrale bemiddelaar, waarbij hij beide partijen bijstaat bij het vinden van een oplossing”, aldus de CEO van de groep, John Upchurch. “Zijn scherp inzicht en innemende manier zullen hem goed van pas komen, en onze cliënten zullen gerustgesteld zijn om met zo\’n gerespecteerde en betrouwbare professional te werken.”

De heer Sands studeerde cum laude af aan de University of Florida Law School (nu Levin College of Law) en was lid van de law review van de universiteit. Hij slaagde ook Phi Beta Kappa, summa cum laude met zijn bachelor of science degree van Tufts University.

Hij heeft regelmatig zaken behandeld betreffende auto-, motor- en vrachtwagenbotsingen; medische nalatigheid, persoonlijk letsel van eisers en onrechtmatige dood; farmaceutische geschillen; nalatigheid/misbruik in verpleeghuizen; en commerciële geschillen.

Voor details of om een bemiddeling met Mr. Sands, neem dan contact op met case manager Christine Amato, ook een alumna van Sands, White & Sands, [email protected] of (800) 864-2622.

Over Upchurch Watson White & Max

Een nationaal toonaangevend gespecialiseerd bemiddelingsbedrijf, Upchurch Watson White & Max staat bekend om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe kwesties op te lossen. Vanuit 11 kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialiteiten als door de rechtbank aangewezen en particulier aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale derde-partij-bemiddelaars, waarbij innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land worden toegepast. Op het web: uww-adr.com.

Contactinformatie:

Naam: Catherine KlasneEmail: [email protected]Functieomschrijving: Marketing Director