header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert Dekkingsrapport over Kimball International, Inc. getiteld “Initieren van Dekking”

Mar 1, 2023 4:19 PM ET

Februari 27, 2023, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Kimball International, Inc. (NASDAQ: KBAL) met als titel: “Initiating Coverage”. Het rapport kan worden geraadpleegd hier.

Kimball heeft een lange en historische geschiedenis. Het management startte zijn huidige strategie in 2014 als een pure play op commercieel meubilair in drie eindmarkten: Workplace, Healthcare en Hospitality. Onder leiding van veteraan Kristie Juster heeft Kimball bedrijfsdiscipline aan de dag gelegd in moeilijke industriële en macro-economische omstandigheden.

Kimball bekleedt een niche in commercieel meubilair met een focus op kleine en middelgrote klanten. Het bedrijf heeft blijk gegeven van toewijding aan goed bestuur, conservatief financieel beheer en transparantie met en betrokkenheid bij belanghebbenden. Voor beleggers heeft Kimball een consistente geschiedenis van kapitaalteruggave in de vorm van dividenden en buybacks.

De kans voor beleggers, waarschijnlijk small-cap, waardegerichte beleggers, ligt in de divergentie tussen de kwaliteit van het bedrijf zoals te zien in de veerkrachtige operationele prestaties en de recente aandelenprestaties. Kimball wordt verhandeld tegen 1,4x P/B (bescheiden hersteld van 1,1x eind 2022) en ~6,3x forward FY23 EV/EBITDA.

Over Water Tower Research

Water Tower Research is een platform voor beleggersbetrokkenheid en stakeholdercommunicatie aangedreven door Wall Street-veteranen met aanzienlijke ervaring en geloofwaardigheid. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die nodig is om relaties tussen bedrijven en al hun stakeholders en investeerders op te bouwen en te behouden. “Onderzoek voor de andere 99%” opent de deur voor elke belegger om op de hoogte te blijven en zorgt voor transparantie, betere betrokkenheid en gelijke communicatie.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research LLC
Email: [email protected]
Job Title: WTR Investor Engagement
Tags:   Dutch, United States, Wire