header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CFSC zegt ja tegen klanten met een nieuwe betaalpas met geweldige functies!

Mar 6, 2023 12:04 PM ET

CFSC, uw lokale financiële service center, is verheugd om de nieuwe en exclusieve Yes! Debit Account! Gemaakt met functies waar klanten van zullen houden en concurrerende tarieven die klanten zich kunnen veroorloven!

NEW YORK, 21 februari 2023 – Eindelijk, de rekening die echt werkt als een prepaid debetkaart en toch alle gewilde functies en voordelen van een online bank bevat. Echter, deze kaart wordt geleverd zonder het gedoe, saldo eisen, of uitdagende kosten die traditionele banken in rekening kunnen brengen.

CFSC, Community Financial Service Centers, is een nationaal bedrijf met 170 winkels in 10 staten van New York tot Chicago tot San Diego. Ze helpen klanten al drie generaties en meer dan 70 jaar met hun dagelijkse financiën. Ze weten wat hun klanten willen en nodig hebben om hun geld te beheren en nu zijn ze op de markt met een debetkaart die rondjes om de rest loopt! Ja! Debit zegt alleen al door zijn naam veel en beantwoordt aan de wensen van klanten, maar in een eenvoudig en vertrouwd formaat: een eenvoudige, maar robuuste prepaid debetkaart.

Veel consumenten geven er de voorkeur aan hun geld eenvoudig te beheren – zonder de uitdagende kleine lettertjes die traditionele banken gewoonlijk opleggen. Ja! Debet biedt de veiligheid en het gemak van het laden en lossen van fondsen als u ziet fit en kunt u geld overmaken naar vrienden en familie met slechts een paar klikken. Bovendien kunt u zowel persoonlijk als online goederen en diensten kopen, overal waar het merk Visa internationaal wordt geaccepteerd.

“Omdat veel klanten de persoonlijke hulp van CFSC-klantenservicemedewerkers verkiezen en waarderen, nodig ik klanten uit om een van onze winkels in het hele land te bezoeken en \’de kosten over te slaan\’ telkens wanneer u geld oplaadt op uw Yes! Debetkaart”, aldus David Barr, directeur van Community Financial Service Centers. “We hebben deze kaart betaalbaar gemaakt en voorzien van functies waarvan ik weet dat onze klanten ze geweldig zullen vinden,” voegde Barr eraan toe.

Ja! Zoals de kaart al zegt, kunnen klanten hun Yes! Debetkaart bij elke CFSC-winkel in het hele land zonder kosten. En deze kaart zit vol met geweldige functies, waaronder één gratis geldopname per maand bij alle geldautomaten van het MoneyPass-netwerk, de optie voor een gekoppelde spaarrekening die 6 PY rente op saldi tot $2.000, optionele debetstandfuncties, optionele vooraf gefinancierde, afgedrukte cheques, cashback-beloningen op uw favoriete aankopen en nog veel meer basisfuncties en geavanceerde opties. Plus, een gemakkelijke Yes! Debit App en sms-waarschuwingen om uw kaart elke dag te beheren.

De Yes! Debetrekening voorziet ook in Direct Deposit fondsen van salaris of overheidsuitkeringen die tot 2 dagen sneller op uw kaart worden ontvangen dan traditionele methoden en, als u zich aanmeldt om uw belastingteruggave direct op uw Yes! Debetkaart, kunt u dit geld tot 5 dagen eerder ontvangen dan wanneer u uw cheque per post ontvangt. Het mooie hiervan is dat u dan meteen kunt beginnen met het gebruik van uw terugbetaling, u hoeft niet te wachten tot de cheques zijn goedgekeurd. En als je al dat geld niet meteen nodig hebt, kun je het op een spaarrekening zetten en 6% rente krijgen! De opties zijn aan jou!

Aankopen doen met Yes! Debit is ook best cool. Er zijn opt-in functies zoals Prijsbescherming, waarbij u het prijsverschil vergoed krijgt als er binnen 60 dagen na uw aankoop een lagere prijs voor een nieuw artikel wordt gevonden. En de Aankoopverzekering, die tot 90 dagen schade- of diefstalverzekering biedt op de meeste aangekochte artikelen. Al deze voordelen zijn onbetaalbaar en uitzonderlijke kenmerken van de Yes! Debetkaart.

CFSC is bekend en vertrouwd in de gemeenschappen die zij bedienen. Customer Service Reps kijken er elke dag naar uit om met klanten te werken en veel klanten vragen zelfs naar hun favoriete kassier bij naam. CFSC gaat er prat op efficiënt met klanten te werken en verder te gaan dan de norm om geweldige diensten te verlenen en klanten te helpen in hun dagelijkse financiële behoeften te voorzien. Als leider in de financiële dienstverlening is het geen wonder dat CFSC een unieke en gewilde betaalpas als Yes! Debit. Meer informatie over deze nieuwe kaart vindt u op www.cfsc.com/yesdebit.

Over CFSC: CFSC-winkels bieden een verscheidenheid aan financiële diensten, waaronder het verzilveren van looncheques en overheidsuitkeringen, evenals zakelijke cheques voor kleine ondernemers. Klanten houden van het gemak om verschillende financiële transacties op één plaats af te handelen op CFSC-locaties, die ook op langere uren en in het weekend geopend zijn. Klanten kunnen hun rekeningen elektronisch betalen bij een groot aantal aanbieders van huur-, nuts- en telefoondiensten, veilig geld sturen naar geliefden, bijna overal via Western Union, en zelfs trein- en bustickets kopen. Met 170 landelijke vestigingen ontvangen klanten de diensten die zij het meest nodig hebben, waar en wanneer het hen uitkomt. Bezoek CFSC.com voor meer informatie en om handige filialen en openingstijden te vinden.

De Yes! De Account is een direct opvraagbare depositorekening van Pathward, National Association, Member FDIC, en de Yes! Debet Card wordt uitgegeven door Pathward, N.A., krachtens een licentie van Visa U.S.A. Inc. Netspend is een dienstverlener van Pathward, N.A. Bepaalde producten en diensten kunnen in licentie worden gegeven onder U.S. Patent Nos. 6,000,608 en 6,189,787.Card kan overal worden gebruikt waar Visa debetkaarten worden geaccepteerd.

Media Contact:

Gina M. PalumboTelefoon: 201-608-0085Email: [email protected]


Tags:   Dutch, United States, Wire