header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dit zijn de beste merken apparaten om te kopen in 2023

Mar 6, 2023 12:39 PM ET

U zult altijd apparaten nodig hebben in uw huis. Dingen zoals kachels, koelkasten en magnetrons helpen uw levenskwaliteit te verbeteren. Echter, sommige apparaten merken zijn beter beschouwd dan anderen. Bepaalde merken maken superieure producten die langer meegaan.

Er zijn manieren om een apparaat te financieren als je niet de middelen hebt om het in één keer contant te betalen. Maar voordat u die opties bekijkt, moet u weten welke merken apparaten de beste reputatie hebben. We bespreken er nu een paar.

1. LG

In de afgelopen decennia is LG uitgegroeid tot een prominente speler op het gebied van huishoudelijke apparaten. Ze maken koelkasten, wasmachines, drogers, vaatwassers en nog veel meer.

Dit merk wint belangrijke punten bij consumenten voor het hebben van apparaten in verschillende prijsklassen. U kunt eenvoudige of duurdere toestellen krijgen. LG staat bekend om zijn innovatieve functies, zoals de mogelijkheid om in de koelkast te kijken zonder de deur te openen.

Ze zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar. De producten zijn goed ontworpen en doorstaan de tand des tijds. Als u een van de “slimme” apparaten wilt die ze verkopen, moet u echter bereid zijn aanzienlijk meer te betalen dan voor de basismodellen.

2. Whirlpool

U hebt waarschijnlijk ook gehoord van het merk Whirlpool. Hun producten zijn duurzaam, en ze hebben ook energie-efficiënte ontwerpen die goed zijn voor het milieu en bespaart u geld op uw energierekeningen elk jaar.

Whirlpool is waarschijnlijk uw go-to optie als je wilt waarde van uw apparaten. Dit merk heeft niet de innovaties die LG doet. Ook kunt u een garantie van slechts een jaar verwachten bij de meeste van hun producten, wat niet geweldig is.

Als u een betere garantie wilt met een Whirlpool product, kunt u er soms een krijgen als u een van hun apparaten koopt met de juiste creditcard. Bijvoorbeeld, als je een Amex Platinum kaart hebt en daarmee een Whirlpool product koopt, verdubbelt dat automatisch de garantie tot twee jaar.

3. Bosch

Bosch is een van de meer high-end apparaten bedrijven die er zijn. Hun producten hebben innovatieve functies die je niet zult vinden bij sommige andere merken. U kunt een van hun vaatwassers krijgen die automatisch de deur opent na een wascyclus om vocht te laten ontsnappen.

Het enige negatieve is dat u waarschijnlijk meer betaalt voor deze functies. Het gemiddelde Bosch-toestel kost meer dan een toestel van Whirlpool of Maytag.

4. Maytag

Maytag bestaat al geruime tijd. Het is zelfs een van Amerika\’s oudste fabrikanten van apparaten. De kans is groot dat je ouders en grootouders enkele van hun producten gebruikten.

Ze hebben bescheiden prijsopties en duurzame ontwerpen. Als u wilt, kunt u een heel huishouden set van Maytag producten, met inbegrip van wasmachines en drogers, koelkasten, vaatwassers, gasfornuizen, en magnetrons.

Maytag mist veel van de premium functies van een aantal van de meer innovatieve apparaat bedrijven. Je zou ook kunnen vinden dat hun modellen beperkte aanpassingsmogelijkheden hebben.

Dit zou de keuze kunnen zijn voor een eerste huiseigenaar die betrouwbare apparaten wil, maar niet het geld heeft om de meest high-end opties met veel aanpassingen en extra functies te krijgen.

Welke van deze is voor u?

U kunt niet verkeerd gaan met de merken die we hebben genoemd, maar u moet de tijd nemen om te overwegen wat u zoekt van uw apparaten voordat u er een kiest. Maytag heeft een bescheiden prijs maar weinig hoogwaardige functies. Bosch producten hebben meer functies, maar ze beginnen bij een hogere prijs.

Whirlpool heeft duurzame, energiebesparende producten, maar een minder goede garantie. LG heeft verschillende prijspunten, dus je kunt een basismodel krijgen of meer betalen voor een van hun “slimme” apparaten.

Bedenk wat voor jou als consument het belangrijkst is en maak op basis daarvan je keuze.

Contactgegevens:

Full Name: Michael Bertini
Email Address: [email protected]
Job Title: Consultant
Website URL: www.iquanti.com
Tags:   Dutch, United States, Wire