header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ervaren bemiddelaar Mark Haskins treedt toe tot UWWM als voltijdse neutraal

Mar 8, 2023 8:30 AM ET

SARASOTA, Fla. (8 maart 2023) – Mark A. Haskins, die al meer dan vijf jaar actief bemiddelt, is toegetreden tot het vooraanstaande panel van Upchurch Watson White & Max. Hij heeft de reputatie om zelfs de meest terughoudende partijen te betrekken en hen te helpen actief deel te nemen aan het bemiddelingsproces om tot redelijke oplossingen te komen.

Meer dan 32 jaar civiele geschillen als eiser en verdediger in Florida\’s Southwest Gulf Coast Region dienen ook als achtergrond voor zijn fulltime neutrale carrière. Zijn praktijkgebieden omvatten persoonlijk letsel, complexe medische wanpraktijken, catastrofaal letsel, onrechtmatige dood, bedrijfsaansprakelijkheid, commerciële zaken en verwaarlozing van verpleeghuizen. Al tijdens zijn studie aan de Stetson University College of Law werd de heer Haskins erkend voor zijn procesvoering en won hij de Victor O. Wehle Award en was hij redactielid van de Stetson Law Review.

“We vieren de komst van Mark Haskins, een onderscheiden advocaat en bemiddelaar, en zijn er trots op dat we ons bereik uitbreiden naar de zuidwestelijke Golfregio door zijn exclusieve dienst als bemiddelaar,” zei UWWM CEO John Upchurch. “Onze cliënten zullen zijn geduld, doorzettingsvermogen en scherp inzicht bij het begeleiden naar een succesvolle oplossing op prijs stellen.”

Mr. Haskins\’ langdurige, intensieve ervaring stelt hem in staat om snel materieel relevante kwesties te identificeren en te begrijpen hoe zaken aan beide zijden worden geëvalueerd, ongeacht de omvang en complexiteit.

Hij woont al meer dan 35 jaar in Sarasota County en heeft van dienstverlening aan de gemeenschap een prioriteit gemaakt. Hij heeft verschillende topfuncties bekleed in de balie van de county, waaronder die van directeur en penningmeester. Hij was ook bestuursvoorzitter en directeur van de Sarasota YMCA. Als bemiddelaar dient hij Sarasota, Manatee, Charlotte, Lee, Collier, Pinellas, en Hillsborough counties in persoon of via Zoom (elders via Zoom).

Voor details of om een bemiddeling te plannen met Mr. Haskins, neem dan contact op met case manager Johanna Feore op [email protected] of (800) 264-2622.

Over Upchurch Watson White & Max

Een nationaal toonaangevend gespecialiseerd bemiddelingsbedrijf, Upchurch Watson White & Max staat bekend om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe kwesties op te lossen. Vanuit 11 kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialiteiten als door de rechtbank aangewezen en particulier aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale derde-partij-bemiddelaars, waarbij innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land worden toegepast. Op het web: uww-adr.com.

Contactinformatie:

Naam: Catherine KlasneEmail: [email protected]Functieomschrijving: Marketing Directeur