header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Consumenten zijn het meest bezorgd over dit soort betalingen in 2023

Mar 9, 2023 4:07 PM ET

Consumenten hebben altijd rekeningen te betalen. Waar sommige individuen en gezinnen zich nu op richten, is de loonstijging die geen gelijke tred houdt met de inflatie. Sommigen hebben de afgelopen jaren meer schulden gemaakt. Anderen hebben hun spaargeld aangesproken om hun belangrijkste rekeningen te kunnen betalen.

Sommige consumenten hebben leningen met onderpand, ook wel gedekte leningen genoemd. Sommigen met een beter krediet hebben gekozen voor ongedekte persoonlijke leningen, terwijl weer anderen creditcards gebruiken om veel van hun maandelijkse uitgaven te betalen.

Welke manier je ook je rekeningen betaalt, het is misschien interessant om te weten over welke betalingen Amerikaanse consumenten zich de meeste zorgen maken nu we verder het jaar 2023 ingaan.

1. Voedsel

In een recente Fannie Mae National Housing Survey gaven Amerikaanse consumenten aan dat ze zich meer zorgen maakten over het betalen van hun voedselrekening dan over wat dan ook. Velen noemden de prijzen van specifieke levensmiddelen die onlangs zijn gestegen.

De kruidenierswinkel is meestal waar Amerikanen sterke prijsstijgingen opmerken. Daarom is het niet verwonderlijk dat velen hun frustratie uiten over het feit dat ze meer moeten betalen voor hetzelfde voedsel dat nog niet zo lang geleden minder kostte.

2. Medische zorg

Sommige mensen hebben een ziektekostenverzekering via hun werk. Degenen die dat hebben moeten echter vaak nog forse eigen bijdragen betalen als ze medische zorg nodig hebben. Degenen die zelfstandig ondernemer zijn, moeten zelf betalen voor gezondheidszorgplannen, en dat is duur.

De kosten van vrijwel alle medische procedures en veel medicijnen lijken te blijven stijgen. Het is onwaarschijnlijk dat dit snel zal veranderen, aangezien Amerika geen haast lijkt te hebben met de invoering van een universeel gezondheidszorgsysteem.

3. Gas

Het meer betalen bij het tanken van de auto was een andere zorg voor veel Amerikaanse consumenten. Hogere gasprijzen betekenen dat het meer kost om van en naar het werk te rijden. Ook het doen van verschillende boodschappen kost meer.

Deze zorg begint in ieder geval te worden verzacht door een verandering in de autotechnologie. De laatste jaren rijden meer mensen dan ooit in hybride auto\’s en elektrische voertuigen. Degenen die dat doen, vinden enige verlichting omdat ze minder betalen voor gas, of helemaal niet meer betalen voor gas in het geval van EV. Het lijkt waarschijnlijk dat deze trend zich zal voortzetten.

4. Huur en hypotheekbetalingen

Huur en hypotheekbetalingen zijn extra uitgaven waar Amerikaanse consumenten aan denken. Vorig jaar maakten meer van hen zich zorgen over hun mogelijke onvermogen om de maandelijkse huur van hun appartement of de hypotheekbetalingen van huiseigenaren bij te houden.

Huurders lijken zich onevenredig meer zorgen te maken over betalingen dan huiseigenaren over hypotheekbetalingen. Het aantal personen uit beide groepen dat nerveus is over toekomstige betalingen neemt echter toe.

Hoe kunt u deze rekeningen betalen?

Er zijn geen eenvoudige antwoorden op deze zorgen, maar bepaalde acties zijn mogelijk. Consumenten kunnen vragen om loonsverhoging op het werk. Als die uitblijven, kunnen ze hun cv bijwerken en op zoek gaan naar beter betaalde banen binnen hun vakgebied. In sommige gevallen kunnen ze een tweede baan nemen.

Ze kunnen in de supermarkt generieke levensmiddelen kopen, mocht dat nodig zijn. Ze kunnen ook levensmiddelen in bulk kopen en zo geld besparen.

Het volgende voertuig dat ze krijgen kan een hybride of een elektrische auto zijn. Aangezien meer bedrijven blijven komen met hybride modellen en EV\’s, worden gebruikte ook beschikbaar. Dit zijn meer betaalbare en aantrekkelijke opties voor consumenten die zich geen gloednieuwe voertuigen kunnen veroorloven.

Er zijn ook ongedekte persoonlijke leningen beschikbaar bij kredietverstrekkers en gedekte leningen waarbij je iets waardevols als onderpand geeft. Creditcards zijn een andere manier om maandelijkse rekeningen te betalen. Je moet dat echter vermijden, tenzij het noodzakelijk is, vanwege de hoge rente die deze kaarten meestal in rekening brengen.

Terwijl stijgende kosten frustrerend kunnen zijn, hebben consumenten opties die kunnen helpen om wat van de stress die ze zouden kunnen ervaren te verlichten.

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire