header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kan een nieuwe creditcard uw kredietscore verbeteren?

Mar 9, 2023 4:11 PM ET

Krediet scores zijn kritische financiële instrumenten in de huidige samenleving, dus het kan problematisch zijn wanneer uw krediet verslag toont een lage score. Degenen met een hogere score krijgen statistisch gezien betere rentetarieven en gunstigere aflossingsvoorwaarden dan degenen met een lagere score, wat het verschil kan betekenen tussen honderden of zelfs duizenden aan bijkomende kosten en rentetarieven.

Dus als u uw krediet snel wilt herstellen, overweeg dan een andere creditcard aan uw collectie toe te voegen. Het klinkt contra-intuïtief, maar deze nieuwe kaart kan nuttiger zijn dan u denkt.

Laat ons u kennis laten maken met de beveiligde creditcard.

Wat is een gewaarborgde kredietkaart?

Ben je op zoek naar een oplossing voor je kredietscore en weet je niet waar je moet beginnen? Een beveiligde creditcard kan het antwoord zijn dat u zoekt.

Beveiligde creditcards zijn ontworpen om mensen met beschadigd of beperkt krediet te helpen hun score op te bouwen of opnieuw op te bouwen. Ze verschillen van traditionele creditcards omdat ze een borgsom vereisen, meestal een paar honderd dollar, die als onderpand dient. Deze borg wordt vastgehouden totdat de kaarthouder klaar is met het gebruik van de kaart.

De gebruiksvoorwaarden voor een beveiligde kaart zijn meestal vergelijkbaar met die van een gewone creditcard, behalve de borg. U kunt hem net als elke andere creditcard gebruiken, aankopen doen in winkels, online, en zelfs rekeningen betalen.

Hoe een beveiligde creditcard kan helpen uw krediet weer op te bouwen

Omdat beveiligde kaarten vaak makkelijker te krijgen zijn dan traditionele kaarten, zijn ze perfect voor consumenten met een beperkte of slechte kredietgeschiedenis. Ze bieden ook meer flexibiliteit met betrekking tot uitgavenlimieten en kunnen u helpen uw financiën te beheren.

Met een beveiligde kaart kunt u een positieve betalingsgeschiedenis ontwikkelen en goede kredietgewoonten opbouwen. Plus, zodra u het saldo van de beveiligde kaart hebt afbetaald en uw kredietscore hebt verbeterd, kunt u meer concurrerende aanbiedingen verwachten voor ongedekte kaarten en persoonlijke leningen die u kunnen helpen uw score nog meer te verbeteren terwijl u nog steeds het geld krijgt dat u nodig hebt.

Plus, aangezien je de borgsom terugkrijgt na het afsluiten van de beveiligde kaart, heb je een klein noodfonds om te beginnen met het opbouwen van je spaargeld of het afbetalen van oude schulden die er nog zijn.

Welke kredietscore heb je nodig voor een beveiligde kaart?

Over het algemeen zijn beveiligde kaarten een optie voor mensen met een slechte of redelijke kredietscore. Als u op zoek bent naar een beveiligde kaart, streef dan naar een kredietscore van ten minste 500, maar hoe hoger uw kredietscore is, hoe groter de kans dat u wordt goedgekeurd voor een beveiligde kaart met betere voorwaarden.

Om ervoor te zorgen dat u wordt goedgekeurd met de best mogelijke voorwaarden, moet u werken aan het verbeteren van uw kredietscore voordat u een aanvraag indient. Dat betekent bestaande schulden afbetalen, eventuele fouten op uw kredietrapport aanvechten en beperken hoe vaak u nieuw krediet aanvraagt.

Welke andere opties zijn er naast beveiligde creditcards?

Als u niet geïnteresseerd bent in het krijgen van een beveiligde kaart, overweeg dan te zoeken naar een kaart met een promotie 0 PR op saldo overschrijvingen. Op die manier kunt u bestaande schulden overbrengen naar een kaart met 0% rente en werken aan het verminderen van uw totale gebruik, waardoor uw score verbetert. Echter, saldo overdracht kaarten zijn meestal ongedekt en zijn moeilijker om goedgekeurd te worden voor dan beveiligde kaarten voor mensen met een lage credit score.

Een andere optie is een persoonlijke lening. Deze leningen zijn meestal ongedekt (tenzij u iets als onderpand kunt aanbieden) maar hebben strengere voorwaarden dan de gemiddelde creditcard. Ze kunnen een goede optie zijn als je snel toegang tot geld nodig hebt, maar helpen je waarschijnlijk niet om je kredietscore weer op te bouwen.

De bottom line

Als je je kredietscore snel wilt verbeteren, kan een beveiligde creditcard de perfecte oplossing zijn. Met een paar eenvoudige stappen kunt u uw slechte kredietgeschiedenis herstellen en de financiële middelen krijgen die u nodig hebt om een betere toekomst op te bouwen.

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire