header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


British Council\’s Schools Now! conferentie 2023 verzamelt meer dan 2.000 afgevaardigden uit 30 landen over de hele wereld om de toekomst van het internationale onderwijs te verkennen.

Mar 13, 2023 3:53 PM ET

Dubai, UAE : De British Council hield zijn jaarlijkse Schools Now! conferentie in Dubai op 1 en 2 maart 2023, waar meer dan 2.000 onderwijsleiders en professionals van partnerscholen van de British Council uit de hele wereld bijeenkwamen om de laatste innovaties in onderwijs en leren in het internationale onderwijs te bespreken.

Schools Now! 2023, met als thema \’Transforming Schools: Leiderschap op alle niveaus\’, onderzocht effectief leiderschap in alle schoolgemeenschappen door middel van keynote presentaties, paneldiscussies en workshops. Deelnemers leerden over het belang van het ontwikkelen van leerlingenleiders en professionele trajecten naar leiderschap.

Douglas Woods, Global Head of Education Services, British Council, sprak over het bevorderen van leiderschap op alle niveaus in scholen om een inclusieve cultuur mogelijk te maken, die talenten koestert en leiderschap effectief verdeelt over het personeel. Door deze aanpak wordt een veilige en verrijkende omgeving gecreëerd waarin leerlingen het vertrouwen krijgen om hun eigen leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die hen op school en in hun hele leven zullen ondersteunen. Hij wees er ook op dat effectief leiderschap voor scholen belangrijker is dan ooit tevoren nu we de pandemie te boven komen.

Sir Mark Grundy, CEO van Shireland Collegiate Academy Trust, die de eerste keynote bracht, ging in op het onderwerp van het behouden van ons beste personeel en het bereiken van de hoogste en meest specifieke prestatieniveaus voor onze jongeren. Professor Eman Gaad, decaan van de onderwijsfaculteit en hoogleraar speciaal en inclusief onderwijs aan de British University in Dubai (BUiD) sprak over de percepties van educatief leiderschap voor inclusiviteit. Andere keynotes waren gericht op het ontwikkelen van studentenleiders van de 21e eeuw en leiderschapsontwikkeling op meerdere niveaus in de schoolgemeenschap.

Simon Higgins, Global Head of School Exams, British Council zei: \’We waren verheugd om ons achtste jaarlijkse vlaggenschipevenement Schools Now! wereldwijde conferentie in Dubai te organiseren. Het thema van dit jaar, \’Leiderschap op alle niveaus\’, hielp schoolleiders na te denken over de uitdagingen waarmee zij dagelijks geconfronteerd blijven in een wereld na de pandemie, en onderzocht ook manieren om leiderschap in hun hele school te ontwikkelen om personeel, leerlingen en de bredere gemeenschap beter te ondersteunen.\’

Mark Walker, Director English & Exams, British Council benadrukte het belang van het samenbrengen van onderwijsleiders uit de hele wereld om ideeën, beste praktijken en perspectieven uit te wisselen: \’Bij de British Council hebben we een passie voor het veranderen van levens. We werken hand in hand met individuen om hen te helpen de vaardigheden, het vertrouwen en de connecties te verwerven die ze nodig hebben om hun leven te veranderen en een betere wereld vorm te geven. Van het leren van Engels tot het behalen van internationaal erkende kwalificaties, wij zijn toegewijd om onze partners te helpen netwerken op te bouwen, creatieve ideeën te verkennen en toegang te krijgen tot onderwijs van hoge kwaliteit.”

Globaal werken de British Council Partner Schools samen met meer dan 2.000 scholen, ondersteunen meer dan 100.000 docenten en raken het leven van ongeveer een miljoen studenten. Met deelnemers uit Amerika, Europa Sub-Sahara Afrika, Midden-Oosten & Noord-Afrika, Zuid-Azië en Oost-Azië, helpt het werkelijk wereldwijde evenement de missie van de British Council te ondersteunen in het opbouwen van verbindingen, begrip en vertrouwen door middel van onderwijs.

Voor vragen aan de media kunt u contact opnemen met: Anna KoniuhovaSenior Communications ManagerMENA op [email protected] Over de British Council

De British Council is de internationale organisatie van het Verenigd Koninkrijk voor culturele betrekkingen en onderwijskansen. Wij ondersteunen vrede en welvaart door verbindingen, begrip en vertrouwen op te bouwen tussen mensen in het Verenigd Koninkrijk en landen wereldwijd. We werken met mensen in meer dan 200 landen en gebieden en zijn ter plaatse in meer dan 100 landen. In 2020-21 hebben we 67 miljoen mensen rechtstreeks en 745 miljoen mensen in totaal met elkaar verbonden.

Ga voor meer informatie naar: www.britishcouncil.org . U kunt ook in contact blijven met de British Council via http://twitter.com/britishcouncil en http://blog.britishcouncil.org/. width=


Tags:   Dutch, United States, Wire