header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Haber Law ziet voortdurende interne groei van kantoor in 2023

Mar 13, 2023 5:20 PM ET

Frank Soto stijgt naar Senior Partner, Jacob Epstein naar Partner, en Annie Schneider naar Senior Associate

MIAMI, Mar, 07, 2023 Haber Law, een gerenommeerd boutique advocatenkantoor in Miami, heeft een aanzienlijke interne groei doorgemaakt om het nieuwe jaar af te trappen, met verschillende opmerkelijke promoties. Het kantoor is verheugd de promotie aan te kondigen van Frank Soto tot Senior Partner, Jacob Epstein tot Partner en Annie Schneider tot Senior Associate.

“Ik ben verheugd de ontwikkeling van ons briljante team bij Haber Law te zien ontvouwen,” zei David B. Haber, Managing and Founding Shareholder. “Als één van de belangrijkste advocatenkantoren in Zuid-Florida, kijk ik uit naar onze voortdurende groei gedurende het jaar.”Soto is voorzitter van de Bouwrechtgroep en behandelt zaken met betrekking tot Hoofdstuk 558 bouwgeschillen voor luxe flatgebouwen na de oplevering, bouwgeschillen tussen eigenaren, hoofdaannemers en onderaannemers en andere soorten bouwgeschillen.”Na meer dan 10 jaar deel uitgemaakt te hebben van Haber Law en van vennoot tot hoofd van de afdeling bouwrecht, ben ik vereerd om nu benoemd te worden tot senior partner en een actievere rol te spelen in de toekomstige groei van het kantoor,” aldus Frank Soto. Mijn ultieme focus is het effectief managen en uitbreiden van de afdeling Bouwrecht, gebruikmakend van onze expertise, hard werken en inzet voor onze unieke bedrijfscultuur die het welzijn van onze medewerkers bevordert en ondersteunt.” “Epstein kwam in 2014 bij Haber Law als Law Clerk en heeft zijn hele juridische carrière bij Haber Law gewerkt, waarbij hij zich richtte op bouwrecht. “Het is een eerbetoon aan de cultuur van het kantoor dat Haber Law van binnenuit promoveert, een grote retentiegraad heeft en zich richt op de ontwikkeling van getalenteerde advocaten. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik recht moet spreken, maar ook hoe ik zaken moet doen en andere advocaten moet begeleiden. Ik ben lid van het technologiecomité van het kantoor en heb invloed op de manier waarop we de nieuwste technologie en software op juridisch gebied zullen gebruiken, wat ons zal helpen om op het hoogste niveau recht te blijven spreken.” De praktijk van Schneider richt zich op geschillenbeslechting, waaronder bedrijfsfraude, contractuele geschillen voor verschillende personen en bedrijven, complexe commerciële zaken, partnerschapsgeschillen en geschillen over nalatenschappen. “Ik voel mij gezegend met het mentorschap van ervaren procesadvocaten bij Haber Law, zoals Steve Davis, Roger Slade en Jessica Kopas, die mij zoveel hebben geleerd in mijn tijd bij het kantoor. Onder hun leiding en begeleiding heb ik deelgenomen aan een juryzaak en vele hoorzittingen met bewijsmateriaal in complexe commerciële geschillen. In mijn twee jaar bij Haber Law heb ik meer geleerd dan in de rest van mijn juridische carrière bij elkaar. Naast het briljante juridische werk dat bij het kantoor wordt verricht, is de kameraadschap en de bedrijfscultuur bij Haber Law werkelijk uniek.”

Over Haber Law

Haber Law is een 25-advocaten boutique advocatenkantoor gevestigd in Miami, Florida dat zich richt op het bijstaan van cliënten in Complex Business Litigation, Bouwrecht, Vastgoed, Financiën en Transactioneel Recht, en Condominium Association en HOA Law. Het kantoor is toegewijd aan de kernwaarden integriteit, service, toewijding, innovatie, diversiteit en succes. Haber Law is online te vinden op www.haber.law en kan worden bereikt op 305-379-2400.

Mediacontact: Velocitas Interactive Marketing PR[email protected]305.735.9845SOURCE Haber Law


Tags:   Dutch, United States, Wire