header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


6 voedselfestivals waar je van gaat watertanden

Mar 14, 2023 5:55 PM ET

Food festivals zijn de perfecte kans om toe te geven aan je liefde voor eten. Vaak met een scala aan lokale restaurants met verrukkelijke gerechten, evenals diverse wijnen, sterke drank en ambachtelijke bieren-food festivals kan een grote culturele onderdompeling en familie avontuur zeker om uw maag te voldoen.

Florida lokale bevolking voor te bereiden op deze festivals het hele jaar door. Of dat nu extra tijd in de sportschool betekent of het plannen van poetsbeurten bij de tandarts, Fort Lauderdale, Miami en vele andere steden zien een uitbarsting van activiteit van mensen tijdens het eetfestijn seizoen.

 

South Beach Wine & Food Festival

Reis naar Miami om uw smaakpapillen te verwennen met sterrenchefs tijdens dit vierdaagse evenement waar de talenten van \’s werelds meest gerenommeerde wijn- en alcoholproducenten, chef-koks en culinaire persoonlijkheden worden getoond. Gesponsord door het Food Network en Food & Wine Magazine, geniet van proeverijen, verfijnde gerechten, seminars en leuke voedselgerelateerde evenementen.

 

Las Olas Wine and Food Festival

Het 27e jaarlijkse festival vindt plaats op vrijdag 21 april, van 19.30 tot 22.30 uur. Deelnemers komen samen om te genieten van de verrukkelijke culinaire talenten van Zuid-Florida en zamelen tegelijkertijd geld in voor de American Lung Association. Nip en proef van de beste restaurants in het gebied en internationale wijnhuizen, sterke drankmerken en brouwerijen. Van alle wijn- en voedselfestivals in de omgeving is dit het grootste en mag je het niet missen.

 

Pompano Beach Seafood Festival

Gevestigd in het Pompano Beach Community Park van 21-23 april, is dit festival meer gericht op de gemeenschap dan andere. Terwijl u geniet van zeevruchten, live muziek, kunst en ambachten, en boot en auto displays, kunt u helpen geld in te zamelen voor lokale goede doelen, scholen en dienstverlenende organisaties. Dit non-profit evenement werd opgericht in 1984 en heeft nog steeds een aantal van de beste muzikanten, kunstenaars en lokale eetgelegenheden om van te genieten terwijl u de gemeenschap steunt.

 

26th Annual Wine, Spirits, and Culinary Celebration

Gasten kunnen dineren, dansen en ontdekken op dit evenement in tegenstelling tot alle andere in de omgeving. Het evenement, waarvoor een kaartje moet worden gekocht, vindt plaats op 3 maart van 18.30 tot 22.00 uur en omvat een grootse proeverij van gerechten uit meer dan 30 toprestaurants in Zuid-Florida, plus een aanbod van meer dan 50 wijnen en sterke dranken uit de hele wereld, lokale ambachtelijke bieren, livemuziek en nog veel meer. Gepresenteerd door Bank of America, komen alle opbrengsten ten goede aan het Museum of Discovery and Science (MODS).

 

32nd Annual Asian Culture Festival

Het water loopt je in de mond als je op zaterdag 4 maart van 11.00 tot 18.00 uur geniet van een scala aan Aziatische kunst en ambachten, entertainment en exotische gerechten. Het entertainment zal het publiek van alle leeftijden zeker verbazen met verschillende culturele ervaringen zoals muziek, dans, optredens, demonstraties en meer, die allemaal het Aziatische erfgoed vertegenwoordigen.

 

Dania Beach Arts & Seafood Celebration

Op 1 en 2 april kunt u dit bekroonde festival in Dania Beach bezoeken. Verse, heerlijke zeevruchten, culinaire hoogstandjes van lokale toprestaurants en een bier- en wijntuin zijn gastheer voor ervaringen die uw smaakpapillen niet willen missen. Plus, met voedsel wedstrijden, lokale detailhandelaar stands, familie activiteiten, live muziek, en nog veel meer, zal uw hele gezin genieten van ontspannen, spelen en eten op dit feest.

Contactgegevens:

Name: Carolina d’Arbelles-Valle
Email: [email protected]
Job Title: Senior Digital PR Specialist

Tags:   Dutch, United States, Wire