header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM erkent professionele uitmuntendheid in New England & het zuidoosten in inaugurele prijzen

Mar 14, 2023 5:34 PM ET

ALM breidt haar Connecticut en Georgia Legal Awards uit naar andere staten, door de lancering van de Southeastern Legal Awards en de New England Legal Awards.

“We zijn verheugd deze awards uit te breiden, waardoor kantoren in beide regio\’s op een groter podium erkend kunnen worden” Clare Sutherland, Vice President, Global Awards.

Law.com zoekt nominaties voor twee inaugurele awards. De Southeastern Legal Awards is een uitbreiding van de Daily Reports Georgia Legal Awards, waarbij nominaties worden geaccepteerd van bedrijven, ondernemingen en organisaties in Georgia, North Carolina, South Carolina, Mississippi, Alabama en Tennessee.

Nominaties worden ook geaccepteerd voor de New England Legal Awards, ter ere van professionele uitmuntendheid in het recht in Connecticut, Maine, Vermont, New Hampshire, Massachusetts en Rhode Island. Enkele van de onderscheidingen van dit jaar zijn: Attorney of the Year, Lifetime Achievement, Litigation Team of the Year, Best Mentors, Innovators, In-House Department of the Year, Most Effective Deal-Maker, Distinguished Leaders en On the Rise.

Nominaties, die afkomstig kunnen zijn van derden of van de genomineerden zelf, kunnen online worden ingediend via event.law.com/dailyreport-SoutheasternLegalAwards en www.event.law.com/NewEngland-LegalAwards

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf dat zowel de praktijk als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciële vastgoed- en financiële dienstensector ondersteunt. ALM levert toonaangevende gegevens, inlichtingen, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Bezoek alm.com voor meer informatie, en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze komende evenementen. Volg ons op Twitter op @ALMGlobal_.

Contactgegevens:

Name: Anisa Choudhary
Email: [email protected]
Job Title: Marketing Director

Tags:   Dutch, United States, Wire