header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Arthur Miller treedt toe tot de gemeentelijke expertisepraktijk voor financien van SEDA Experts.

Mar 14, 2023 5:46 PM ET

New York, NY, 10 maart 2023 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiële expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Arthur Miller zich bij het bureau heeft gevoegd als Managing Director en Expert Witness.

“We zijn er trots op Arthur aan boord te hebben als thought leader in gemeentelijke en publieke financiën,” zei Peter Selman, voorzitter en managing partner van SEDA Experts.

Arthur Miller heeft meer dan 43 jaar ervaring in overheidsfinanciën en gemeentelijke obligaties als Managing Director en Co-Head of Public Finance Strategies & Analytics Groups bij Goldman Sachs.

Arthur is een door de sector erkende gemeentelijke expert en thought leader in vele aspecten van staats- en lokale overheids- en non-profitfinanciering. Hij is lid geweest van de raad van bestuur van de Municipal Securities Rulemaking Board (MSRB), waar hij twee jaar lang vice-voorzitter was, en heeft vele jaren deel uitgemaakt van de gemeentelijke uitvoerings- en beleidscommissies van SIFMA en eerdere organisaties. Hij ontving de Chairman\’s Achievement Award voor buitengewone dienstverlening aan de sector. Hij is een frequent panellid op vele juridische seminars over gemeentelijke financiën en is auteur of medeauteur van verschillende juridische studies.

Als 38-jarige werknemer van Goldman Sachs, waar hij Managing Director was, leverde Arthur gedetailleerde expertise aan klanten en regelgevende instanties, en aan het bedrijf in een breed scala aan rollen en functies, waaronder financiële strategieën voor klanten, kwantitatieve analyses, gemeentelijk marktonderzoek (met krediet voor verschillende gepubliceerde artikelen), belasting- en effectenrecht, fiscaal beleid, gemeentelijke marktregelgeving en nieuwe productontwikkeling.

Arthur heeft in een aantal non-profit onderwijsbesturen gezeten. Hij is afgestudeerd aan de Princeton University (BA), University of North Carolina (MA), Duke University (JD) en New York University (LL.M).

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiële diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiële sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiële dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardering en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiële instellingen.

Contactgegevens:

Name: Damiano Colnago
Email: [email protected]
Job Title: Managing Partner

Tags:   Dutch, United States, Wire