header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else Nutrition overtreft 11.000 winkels in Noord-Amerika

Mar 14, 2023 5:32 PM ET
  • Else is nu een nationaal merk dat het aantal Noord-Amerikaanse winkels verdrievoudigt, met meer dan 11.000 deuren en 25.000 distributiepunten.

VANCOUVER, BC, 9 maart 2023 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. ( BABY ) ( BABYF ) ( 0YL.F ) (“Else” of de “Onderneming”), een toonaangevende producent van innovatieve plantaardige baby-, peuter- en kindervoeding, kondigt aan dat haar producten nu in meer dan 11.000 winkels in Noord-Amerika liggen. Else verwacht dat al deze winkels tegen Q2 2023 zullen verkopen. Het bedrijf begon 2022 met ruwweg 1.200 retail locaties en groeide die basis met succes met ongeveer 10X.

Hamutal Yitzhak, CEO van Else Nutrition merkte op: “We zijn erg blij met de sterke groei van het retailkanaal die we in Noord-Amerika hebben bereikt, die onze verwachtingen in zowel tempo als omvang ruimschoots heeft overtroffen. We zijn al uitgegroeid tot een nationaal merk, vertrouwd door toonaangevende retailers, en we verwachten dat deze trend in de toekomst zal blijven groeien.

Else begon 2022 met ongeveer 1.200 natuurvoedingswinkels, waarvan de meeste slechts één SKU droegen; Else Toddler Organic product. Op dat moment was Sprouts Farmers Market de meest prominente winkelketen die Else\’s producten aanbood. Een jaar later, zijn we trots om aan te kondigen dat we nu zijn opgenomen in meer dan 11.000 winkels, en onze punten van distributie groeide van een paar duizend tot meer dan 25.000.

Onze groei in de VS mass retailer, drogisterijen, kruidenier, en speciale kanalen tonen Else\’s groeiende merkwaarde en sterke vraag van de consument. We begonnen ook onze intrede in Canada een paar maanden geleden met London Drugs en groeide snel naar meer dan 2.000 deuren met Metro Ontario en andere nationale kruidenier en drug retailers binnenkort worden aangekondigd.”

Voor meer informatie, bezoek: www.elsenutrition.com of volg Else Nutrition op LinkedIn

Over Else Nutrition Holdings Inc.

Else Nutrition Holdings Inc. is een voedsel- en voedingsbedrijf in de internationale expansiefase gericht op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedsel- en voedingsproducten voor baby\’s, peuters, kinderen en volwassenen. Haar revolutionaire, plantaardige, niet-sojavorming is een schoon alternatief voor melkvoeding. Else Nutrition (voorheen INDI) won de prijs “2017 Best Health and Diet Solutions” op de Global Food Innovation Summit in Milaan. Het moederbedrijf, Else Nutrition Holdings Inc, is een beursgenoteerd bedrijf, genoteerd aan de Toronto Stock Exchange onder het handelssymbool BABY en staat genoteerd op de Amerikaanse OTCQX Market onder het handelssymbool BABYF en de Frankfurt Stock Exchange onder het symbool 0YL. Sinds de lancering van zijn Plant-Based Complete Nutrition for Toddlers, gemaakt van hele voedingsmiddelen, amandelen, boekweit en tapioca, heeft het merk duizenden krachtige getuigenissen en beoordelingen van ouders ontvangen, steun gekregen van nationale retailers en een snelle verkoopgroei bereikt. Else werd de #1 Best Seller op Amazon in het najaar van 2020 in de categorie New Baby & Toddler Formula. Het won de \’Best Dairy Alternative\’ Award 2021 op World Plant-Based Expo en was een Nexty Award Finalist op Expo West 2022 in de Plant-Based lifestyle categorie. In september 2022 bereikte Else Super Cereal de #1 Best Seller in Baby Cereal over alle merken op Amazon.

Investor Relations Contact:

RBMG – RB Milestone Group LLCTrevor Brucato, Managing DirectorE: [email protected]www.rbmilestone.com

Lytham Partners, LLCMr. Ben ShamsianNew York | PhoenixE: [email protected]P: 646-829-9701

TSX

Noch de TSX, noch haar aanbieder van reguleringsdiensten (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX) aanvaarden verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit bericht.

Caution Regarding Forward-Looking Statements

Dit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen vormen in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden doorgaans gekenmerkt door woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiële documenten van de onderneming. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en veronderstellingen, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, alsmede andere factoren die het management in de gegeven omstandigheden passend acht. Er kan geen zekerheid worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder meer uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen optreden als gevolg van COVID-19 en dat de overeenkomst met de vennootschap inzake productie, bemiddeling en logistieke levering niet wordt beëindigd. De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die in de toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Lezers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die slechts de verwachtingen van het management weergeven op de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij de wet dit vereist.


Tags:   Dutch, United States, Wire