header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Florida Museum of Photographic Arts kondigt oproep tot inschrijving aan voor internationale fotowedstrijd 2023

Mar 14, 2023 5:41 PM ET

Tampa, FL – Het Florida Museum of Photographic Arts (FMoPA) kondigt de oproep voor inzendingen aan voor de 2023 International Photography Competition. Gesponsord door de Tampa International Airport (TPA), zullen de beelden van de 24 winnaars worden gepresenteerd in een tentoonstelling op de luchthaven.

De Internationale Fotowedstrijd is een aloude traditie die al meer dan twee decennia wordt gehouden. Dit vlaggenschip van FMoPA herdenkt haar inzet om fotografische kunst centraal te houden in het dagelijks leven en de cultuur, en roept fotografen uit de hele wereld op om hun kunst te laten zien.

Ingezonden beelden worden beoordeeld op originaliteit, technische uitmuntendheid, compositie, algemene impact, artistieke verdienste, en zoals anders bepaald door het panel van gerenommeerde juryleden. Vorig jaar ontving FMoPA duizenden inzendingen, waaruit er 21 werden gekozen voor de tentoonstelling in de Community Gallery. Ter voorbereiding op een nieuwe massale inzendingsgolf heeft FMoPA haar jury verdrievoudigd om tegemoet te komen aan de trend van toenemende inzendingen die zij elk jaar ziet. Uit elke categorie worden drie winnaars gekozen en uit alle ingezonden foto\’s wordt een “Best In Competition” winnaar gekozen. De categorieën zijn:

  • Plane/Air Travel Photography
  • Mensen/Portretten
  • Plaatsen/Landschap
  • Natuur/Wetenschap/Dieren
  • Documentatie/Fotojournalistiek
  • Still Life
  • Abstracte fotografie

Winnaars uit elke categorie krijgen prijzen uitgereikt door sponsors van FMoPA.

FMoPA is verheugd de sponsoring van Tampa International Airport voor de wedstrijd van dit jaar aan te kondigen. Deze tentoonstelling is een uitstekende manier voor beide instellingen om hun missie te volgen om verschillende culturen en volkeren samen te brengen. Om deze sponsoring te vieren, zal de wedstrijd van dit jaar een nieuwe categorie bevatten, Plane/Air Travel Photography. De winnaars van elke categorie en de winnaar van de “Best In Competition” worden van 12 juni tot 18 augustus 2023 tentoongesteld in de TPA. De winnaars die op de TPA worden tentoongesteld, zullen elke dag bijna 60.000 bezoekers te zien krijgen.

“Tampa International Airport is al lang een fervent voorstander van opvallende en diverse openbare kunstwerken, en we zijn verheugd om samen te werken met het Florida Museum of Photographic Arts om een nieuwe tentoonstelling naar onze faciliteiten te brengen,” zei Marketing Manager Kelly Figley, die toezicht houdt op het Public Art-programma van TPA. “Deze wedstrijd zal het werk van fotografen van wereldklasse aantrekken waarvan al onze luchthavenpassagiers en gasten kunnen genieten.”

Inzenddata zijn van 2 februari tot en met 10 april 2023.

Website/indiening bit.ly/421z4Eg

De 2023 International Photography Competition wordt gesponsord door:

Voor meer informatie kunt u terecht op www.fmopa.org.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lucas Campoe op [email protected]

Over het Florida Museum of Photographic Arts

Florida Museum of Photographic Arts (FMoPA) is een museum gewijd aan het tentoonstellen van belangrijke fotografische kunst als onderdeel van het hedendaagse leven en cultuur. FMoPA verrijkt ook de gemeenschap door het aanbieden van educatieve programma\’s voor kinderen en volwassenen. FMoPA is een van de minder dan tien musea in de Verenigde Staten die uitsluitend gewijd zijn aan fotografie en een van de twee dergelijke musea in Florida. Daarnaast is het museum de thuisbasis van high-impact gemeenschapsprogramma\’s zoals het Children\’s Literacy Through Photography programma voor risicokinderen en volwassen fotografie klassen, workshops, en kinderen zomerkampen. De aanstaande verhuizing van FMOPA naar het historische Ybor City belooft groei en een nieuwe, dynamische omgeving om de uitgebreide collectie te tonen en tentoonstellingen van gerenommeerde fotografen te organiseren.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.fmopa.org.


Tags:   Dutch, United States, Wire