header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Manieren waarop vrouwen meer geld kunnen besparen in 2023

Mar 14, 2023 5:43 PM ET

Recentelijk is er een nieuwe millennial women and money survey uitgekomen. Het toonde enkele van de financiële gewoonten van Millennial vrouwen.

Millennials zijn de generatie personen die geboren zijn tussen 1981 en 1996. De oudsten van deze groep zijn nu begin veertig, terwijl de jongsten midden twintig zijn.

Veel van de vrouwen in het onderzoek toonden interesse om meer geld te sparen, omdat sommigen dat een uitdaging vonden. In het volgende artikel bespreken we manieren waarop Millennial vrouwen geld kunnen besparen.

1. Cut Back on Services and Apps

Eén manier waarop Millennial vrouwen dit jaar geld kunnen besparen is door te bezuinigen op de onnodige diensten en apps waarvoor ze betalen. Bijvoorbeeld, misschien heb je meerdere streamingdiensten, zoals Disney , Netflix, Amazon Prime, en anderen. Heb je ze allemaal nodig? Misschien kunt u het aantal dat u hebt verminderen.

U kunt ook alle apps van uw telefoon verwijderen waarvoor u geld moet uitgeven. Freemium games zijn hier een goed voorbeeld van.

Ze lijken misschien gratis te spelen, maar je kunt er ook kleine bedragen aan uitgeven om je een voordeel in het spel te geven. Door ze te elimineren moet je stoppen met micro-betalen en je spaargeld opmaken.

2. Koop nieuwe dingen tijdens de uitverkoop

Millennial vrouwen die nieuwe dingen willen, zoals kleding, moeten wachten tot de tijd van het jaar dat ze in de uitverkoop zijn. Je zou bijvoorbeeld kunnen wachten tot de dag na Thanksgiving om te winkelen bij Old Navy, omdat ze altijd een 50% korting op alles in de winkel Black Friday sale hebben.

Sephora heeft meestal spaaracties in de herfst en de lente. Nordstrom heeft halverwege juli hun jubileumuitverkoop. Als je op die uitverkoop wacht, kun je aardig wat geld besparen.

3. Let op coupons

Je kunt soms coupons vinden voor de dingen die je het liefst wilt hebben. Voordat u een aankoop doet, jaag online rond en kijk of u een coupon kunt vinden. Er zijn couponsites die je kunt bekijken, en je kunt ook browser add-ons inschakelen die automatisch coupons toevoegen als je online winkelt.

4. Verlaag je voedselrekening

Sommige Millennial vrouwen maken graag gebruik van bezorgdiensten zoals DoorDash, Uber Eats en Grubhub. Deze diensten kunnen echter het dubbele kosten van wat je voor dezelfde maaltijd zou betalen als je hem in het restaurant zou ophalen.

Je kunt ook minder bestellen en maaltijden maken met boodschappen die je in de winkel koopt. Als je enkele eenvoudige, smakelijke maaltijden onder de knie krijgt, kun je jaarlijks honderden of zelfs duizenden besparen die je anders aan afhaal- en bezorgmaaltijden zou uitgeven.

Millennial vrouwen kunnen geld besparen met deze tips

Millennial vrouwen kunnen in 2023 geld besparen als ze de tips volgen die we hebben genoemd. Je kunt besparen op je voedselbudget als je zelden bestelt bij GrubHub, DoorDash en soortgelijke diensten. Je kunt het eten zelf ophalen en geld besparen. Beter nog, je kunt zelf maaltijden maken met goedkope ingrediënten uit de winkel.

Als je dit jaar nieuwe kleding gaat kopen, zorg er dan voor dat je dat alleen doet als de winkels die je leuk vindt hun grootste uitverkoop hebben. Onderzoek elke winkel en kijk wanneer ze hun koopwaar afprijzen. Misschien doen ze dat rond Kerstmis, Thanksgiving of een ander tijdstip.

Je kunt streamingdiensten zoals Netflix of Disney die je niet meer zo vaak bekijkt, schrappen. Je kunt je ook ontdoen van freemium games op je telefoon die willen dat je micropay doet als je ze speelt.

Je moet ook letten op coupons op de merken die je koopt. Kijk online voordat je een grote aankoop doet. Let vooral op couponsites en browser add-ons die direct coupons onthullen wanneer je op de afrekenpagina van een winkel komt.

Deze tips moeten Millennial vrouwen helpen om flink wat geld te besparen in 2023.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire