header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De essentie van ondernemen met familie

Mar 19, 2023 11:44 PM ET

Een bedrijf beginnen met een familielid, of toetreden tot een familiebedrijf, kan een opwindende stap zijn in uw professionele carrière. Of het nu gaat om kleine ondernemingen of grote bedrijven, familiebedrijven vertegenwoordigen een groot deel van de Amerikaanse beroepsbevolking. Wanneer u overweegt om met uw familie in zee te gaan, kan het nuttig zijn om de voordelen van de onderneming af te wegen tegen de potentiële risico\’s. Hier zijn zes belangrijke zaken om in gedachten te houden voordat je in zee gaat met familie.

Het belang van communicatie

Werken met familie betekent een professionele relatie aangaan met mensen die je kent en vertrouwt. Toch is communicatie van het grootste belang. Het feit dat u de professionele bijdragen van een familielid niet hoeft te micromanagen, betekent niet dat u moet afzien van consequent en duidelijk contact met elkaar. Als families openlijk zakelijke uitdagingen bespreken, is de kans groter dat ze moeilijke keuzes met succes doorstaan.

Grenzen en taakverdeling

Het hanteren van gezonde grenzen tussen je werk en familierelaties zal je eraan herinneren dat het net zo belangrijk is om tijd vrij te maken van je werk als om je te wijden aan het opbouwen van een bedrijf. Evenzo is het belangrijk om een duidelijke taakverdeling te hebben. Als je weet dat iedereen zijn rol, zijn taken en de verwachtingen van het bedrijf begrijpt, zorg je ervoor dat ze optimaal presteren.

Individuele expertise

Werken met familie kan betekenen dat je je bewust bent van de sterke en zwakke punten van je zakenpartners. U zult gemakkelijk kunnen vaststellen welke individuele expertise elk familielid in het bedrijf inbrengt en hoe die expertise het best kan worden benut. U kunt familieleden in passende bedrijfsrollen plaatsen, waar nodig training geven, weten wanneer het tijd is voor promoties, of wanneer iemand binnen het bedrijf moet pivoteren om zijn vaardigheden beter te benutten.

Passende documentatie

Het is essentieel om bovenop het noodzakelijke zakelijke papierwerk te zitten. Ga er niet van uit dat iemand voor de documentatie zorgt, alleen omdat het bedrijf is opgericht voordat je erbij kwam of omdat een zakenpartner gewoonlijk verantwoordelijk is voor de documentatie. Het is belangrijk om jezelf of een betrouwbaar iemand te belasten met documentatie zoals belastingaangifte of het aanvragen van vergunningen – al het papierwerk dat nodig is om in zaken te gaan (en te blijven).

Oplossen van conflicten

Persoonlijke conflicten kunnen een grote zorg zijn als je in een familiebedrijf werkt. Of u het nu op kantoor of thuis oneens bent, het kan een uitdaging zijn om productief te zijn. Conflicten kunnen er ook voor zorgen dat professioneel handelen in de buurt van familieleden des te moeilijker wordt. Om deze redenen is het belangrijk om efficiënte manieren te vinden om conflicten effectief en professioneel op te lossen.

Opvolgingsplan en adequate verzekering

Het hebben van een familiebedrijf kan betekenen dat je een professionele en winstgevende erfenis achterlaat. Dit is waar een opvolgingsplan nuttig kan zijn: deze bedrijfsstrategie geeft essentiële leiderschapsrollen door aan de meest gekwalificeerde familieleden in dienst, zorgt voor een soepele overgang wanneer werknemers met pensioen gaan of stoppen, maakt een plan in geval van nood, en zorgt voor de opleiding en vaardigheden die nodig zijn om het succes van het bedrijf op de lange termijn voort te zetten.

Naast opvolgingsplanning is het ook belangrijk om uw bedrijf te beschermen met de juiste soorten verzekeringen. Naast de standaard bedrijfsverzekeringen, zoals die voor onroerend goed en algemene aansprakelijkheid, kan het ook nuttig zijn om een levensverzekering af te sluiten voor bedrijfseigenaren, partners en sleutelpersonen. In het bijzonder kunnen bedrijfseigenaren een permanente levensverzekering overwegen, zoals gehele levensverzekering. Dit type levensverzekering bouwt in de loop van de tijd contante waarde op, die u om welke reden dan ook kunt lenen. Dit omvat het verhogen van de cashflow en de aankoop van nieuwe apparatuur voor het bedrijf.

Het hebben van de juiste verzekeringen op zijn plaats kan niet alleen u gemoedsrust geven als het gaat om uw familiebedrijf, maar ook gemoedsrust bieden voor uw gezin.

Het primaire doel van een permanente levensverzekering is het verstrekken van een overlijdensuitkering. Door de opgebouwde waarde van een permanente levensverzekering te gebruiken om het pensioeninkomen aan te vullen, wordt de overlijdensuitkering verlaagd en kunnen andere aspecten van de polis worden beïnvloed.

Source: iQuanti

Contactgegevens:

Carolina d’Arbelles-Valle
[email protected]
Senior Digital PR Specialist
(201) 633-2125

Tags:   Dutch, United States, Wire