header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


50% van de Amerikanen heeft zich sinds 2009 niet meer zo slecht gevoeld over hun financien

Mar 20, 2023 12:38 AM ET

Veel Amerikanen voelen zich nerveus over hun financiën. De helft van de volwassenen in de V.S. meldt dat ze zich in meer dan tien jaar niet zo nerveus hebben gevoeld over hun financiën. Misschien reken je jezelf tot deze groep.

Er zijn nog steeds manieren om je financiële situatie te verbeteren, zelfs als je de laagst mogelijke credit score hebt. Met de juiste monetaire gewoonten kunt u uw score verbeteren en een nestei opbouwen.

We bespreken waarom de situatie voor sommige Amerikanen onhoudbaar lijkt. We bespreken enkele van de acties die u kunt ondernemen om uw financiële positie te verbeteren, aangezien sommige consumenten daar niet duidelijk over zijn.

Uw kredietscore

Laten we beginnen met het bespreken van uw kredietscore en kredietlimiet. Lage credit scores zijn een deel van wat sommige Amerikanen nerveus maakt.

Uw credit score geeft aan hoe waarschijnlijk het is dat u een lening terugbetaalt die een kredietverstrekker u geeft. Wanneer kredietverstrekkers beslissen of ze u een lening verstrekken, kijken ze gewoonlijk naar uw FICO-score. Die varieert van 300 tot 850. Dit verschilt van uw kredietlimiet. Uw kredietlimiet is hoeveel krediet een kredietverstrekker u zal verlenen.

Sommige Amerikanen hebben een lagere kredietscore, en zij bereiken de bovenkant van hun kredietlimiet, wat betekent dat ze niet veel meer kunnen lenen.

Nu, laten we het hebben over de financiële factoren die sommige Amerikanen in deze positie dwingen.

Stijgende inflatie

De stijgende inflatie die de eerste levensbehoeften duurder maakt is een deel van wat veel inwoners van de VS nerveus maakt. Inflatie heeft betrekking op de kosten van goederen en diensten die mensen nodig hebben. Wanneer inflatie optreedt, stijgen de kosten van alles in de samenleving.

Inflatie is een geaccepteerd onderdeel van hoe de economie werkt. Wat zorgwekkend is, is wanneer de stijging van de inflatie niet overeenkomt met het vermogen van de gemiddelde persoon om die hogere prijzen te blijven betalen.

Stagnerende lonen

Sommige Amerikanen zijn ook bezorgd over het feit dat hun loon stagneert. Dit houdt rechtstreeks verband met de inflatie.

Als je loon stijgt in een tempo dat gelijke tred houdt met de inflatie, betekent dit dat je zaken als boodschappen, nutsvoorzieningen en huur zonder problemen kunt blijven betalen. Als je loon niet snel genoeg stijgt om de inflatie bij te houden, dan kun je de knel gaan voelen.

Wat kun je aan dit probleem doen?

Als je niet zeker weet wat je kunt doen om de stijgende inflatie en stagnerende lonen tegen te gaan, zijn er een aantal mogelijkheden die de moeite waard zijn. U zou hoger onderwijs kunnen volgen. Door dit te doen, maak je jezelf een meer aantrekkelijke kandidaat voor een baan.

College kan duur zijn, maar veel staten hebben ofwel gratis collegegeld of korting collegegeld dat u kunt deelnemen aan community colleges. Als je een middelbare schoolopleiding of een GED hebt, kun je naar deze programma\’s kijken. Een universitair diploma halen kan je een beter betaalde baan opleveren.

What Else Can You Do?

Je kunt op je werk om opslag vragen. Je kunt aanvoeren hoe lang je er al bent en wat je voor het bedrijf hebt gedaan als redenen om je baas meer te laten betalen.

Je zou kunnen gaan zoeken naar beter betaalde functies. De jongere generaties zijn minder geneigd om jarenlang bij hetzelfde bedrijf te blijven.

Hun bereidheid om van het ene bedrijf naar het andere te springen is vaak gunstig. Je moet niet geneigd zijn om enige bedrijfsloyaliteit te tonen als de entiteit waarvoor je werkt niet bereid lijkt om je adequaat te compenseren voor je diensten.

Je kunt je financiële situatie verbeteren

Zelfs met inflatie en stagnerende lonen in sommige delen van het land, kun je meestal een manier vinden om je financiële positie te verbeteren. U kunt kijken of uw staat gratis of met korting community college biedt. Veel van hen doen, en het krijgen van een diploma zal er geweldig uitzien op je cv.

U kunt vragen om een verhoging of promotie op het werk. Als je bedrijf daartoe niet bereid is, kun je op jacht gaan naar andere banen in jouw vakgebied. Je moet geen loyaliteit tonen aan een bedrijf dat je niet genoeg waardeert.

Deze tips zouden moeten helpen als je je onzeker voelt over je financiën in 2023.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire