header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cimplifi™ lanceert de AI-gestuurde applicatie CALM™ voor praktijkbeheer en contractbeoordeling, CI Contract.

Mar 20, 2023 12:09 AM ET

CI Contract is the Industry\’s First Large-Scale AI-Powered End-to-End Contract Analytics and Review Platform for Regulatory and M & A Use Cases

NEW YORK – 15 maart 2023 – Cimplifi, een aanbieder van geïntegreerde eDiscovery diensten en contractanalyse, kondigde vandaag de uitbreiding aan van hun contractanalyse en lifecycle management (CALM) praktijk met het aanbieden van AI-aangedreven managed services voor contracten samen met de release van CI Contract, een platform dat best-of-breed eDiscovery technologieën en contractanalyse tools combineert om een versnelde contract portfolio beoordeling te leveren voor grootschalige contractbeoordeling.

Cimplifi adviseert over alle aspecten van contractanalyse en lifecycle management. Cimplifi implementeert CLM-software en levert experts voor het stroomlijnen van workflowprocessen die elk aspect van AI benutten. Het nieuwe platform, CI Contract, is het eerste end-to-end contractanalyse- en beoordelingsplatform in de industrie dat gebruik maakt van de meest geavanceerde AI-technologieën in de industrie.

Uitbreiding naar AI-aangedreven managed contract services, Cimplifi ondersteunt klanten met doorlopende behoeften voor contract lifecycle management en de analyse en beoordeling van hun contracten. Door middel van aanvullende ondersteuning en toegewijde vakkundige middelen zet Cimplifi contractanalyse, AI en andere opkomende technologieën in om het langetermijnvoordeel en de waarde van bestaande contracttechnologieën te maximaliseren.

Bij Cimplifi is Justin Vergara aangesteld als leider van CALM managed services. Justin brengt een diverse achtergrond en passie mee voor het bieden van waardevolle inzichten aan klanten en voor het creëren van nieuwe partnerschappen.

“De uitbreiding naar managed services is een natuurlijke volgende stap voor Cimplifi en we zijn verheugd Justin in het team te verwelkomen”, aldus Charles Post, executive vice president van CALM. “Zijn enthousiasme voor het leveren van superieure klantenservice in combinatie met zijn passie voor het opbouwen van relaties en het bepleiten van klanten maken hem een fantastische aanvulling op het team.”

CI Contract, een contract review en analytics platform gebouwd voor grootschalige contract review, combineert hands-on juridische en contract expertise met kunstmatige intelligentie, door gebruik te maken van bewezen technologieën, methodologieën en aangepaste analytics om volume, kosten, tijdlijnen en risico\’s te verminderen om zo belangrijke informatie aan het licht te brengen en vitale inzichten uit contracten sneller, met verhoogde nauwkeurigheid en efficiëntie te bieden. CI Contract integreert RelativityOne met toonaangevende tools voor contractanalyse. Met CI Contract kunnen

contractportefeuilles worden doorzocht en ontdubbeld, geanalyseerd, belangrijke gegevens worden geëxtraheerd en beoordeeld, met als hoogtepunt een analyserapport.

“Grootschalige contractbeoordeling is een verouderd, inefficiënt en duur proces dat rijp is voor automatisering”, aldus Post. “CI Contract is speciaal gebouwd voor een groot aantal use cases, waaronder M & A-projecten en verzoeken van regelgevende instanties, zoals de recente bankfaillissementen. Deze use cases zijn in het verleden verstorend geweest voor de bedrijfsvoering, waardoor middelen, tijd en budgetten werden opgeslokt.”

De door advocaten geleide contract analytics and lifecycle management (CALM) praktijk van Cimplifi biedt digitale oplossingen om complexe contracten en documentportefeuilles te transformeren in een breed scala van industrieën, waaronder inkoop, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en biowetenschappen, productie, technologie, vastgoed en verzekeringen.

Over Cimplifi

Cimplifi is een toonaangevende geïntegreerde juridische dienstverlener, die technologie en expertise inzet om de ervaring van eDiscovery en contractanalyse voor advocatenkantoren en juridische afdelingen te vereenvoudigen. Ons klantgerichte ecosysteem en onze ervaring bieden een zorgvuldig samengestelde portfolio van technologische oplossingen die eigen tools en geautomatiseerde workflows integreren met marktleidende software om een eenvoudig te gebruiken end-to-end systeem te leveren dat processen stroomlijnt, rapportage verenigt en gebruikers in staat stelt.

Al meer dan twee decennia vertrouwen klanten op onze expertise en vindingrijkheid om complexe uitdagingen op te lossen, innovatieve oplossingen te bieden en intelligentie en inzicht te leveren om hen te helpen risico\’s te beheren, kosten te beheersen en meer gedaan te krijgen, effectiever en met veel minder inspanning en stress. Cimplifi is ISO 27001 gecertificeerd en is een divisie van System One. Meer informatie op www.cimplifi.com.

Press Contact Sara Moore Cimplifi 1 346 646 4604[email protected]


Tags:   Dutch, United States, Wire