header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Equator kondigt een nieuwe stapelbare was-droogcombinatie aan

Mar 20, 2023 12:01 AM ET

Equator Advanced Appliances kondigt met trots de introductie aan van hun nieuwste combo set – het Equator Laundry Center. Met de 1.9 cu.ft Super Wasmachine EW 835 en de ED 880 3.9 cu.ft Droger (een gloednieuwe release voor het bedrijf), is deze combinatie de perfecte wasoplossing voor bijna elke ruimte of levensstijl.

“Als onderdeel van onze nieuwe collectie combo-apparaten, zijn we verheugd om deze nieuwste, stapelbare was-droogcombinatie uit te brengen,” zei Nick Mathews van Equator Advanced Appliances. “In plaats van onze wasmachines en drogers simpelweg te koppelen, hebben we de functies van elk apparaat zorgvuldig op elkaar afgestemd, zodat ze elkaar aanvullen voor een ideale schoonmaakervaring.”

De gloednieuwe ED 880 droger is een van de nieuwste productlanceringen van Equator. Met zijn afmetingen van 33,5 x 23,6 x 25,2 (HxBxD in inches) past hij gemakkelijk in compacte ruimtes, zoals kleine wasruimtes, tiny homes, campers en meer. Een van de meest gewenste kenmerken is de Sensor Dry functie. Wanneer het apparaat in gebruik is, gebruikt het precies de hoeveelheid energie die nodig is om de juiste droogte te bereiken, waardoor dit een energiezuinige keuze is.

De ED 880 heeft acht standaard en geavanceerde drooginstellingen, waaronder Normal, Heavy, Shoes en Refresh. Andere hoogwaardige kenmerken zijn een binnenverlichting, een veilig kinderslot, een sensor voor het reinigen van het pluizenfilter, een omkeerbare deur, meegeleverde accessoires (zoals een netsnoer, uitlaatbocht en uitlaatslang) en automatische temperatuurregeling.

Onderzoek naar de standaard functies van de Super Washer EW 835, zullen mensen meteen de lange lijst met topinstellingen en -programma\’s opmerken. Dit omvat 11 afzonderlijke wascycli (waaronder ECO, Baby, Delicate en meer), vier geheugenprogramma\’s, schuimregeling en tiptoetsen.

Bij gecombineerd gebruik levert deze set maximale tijdbesparende mogelijkheden. Bovendien kan elk model in de gewenste configuratie worden geplaatst. De wasmachine en droger kunnen worden gestapeld met behulp van de RSK 3070 stapelkit (inbegrepen), of naast elkaar worden geplaatst. Vooral de omkeerbare deur van de ED 880 maakt het mogelijk om ze in bijna elke kamer naast elkaar te plaatsen. Als extra optie kunnen gebruikers van deze combinatie de aparte opberglade op voetstuk kopen (model # PDL 4455 White) die kan worden gebruikt om de hoogte van de droger te verhogen en extra opbergruimte voor wasgoed te creëren.

De Equator Laundry Center is nu verkrijgbaar via Amazon, Home Depot, Overstock, Lowe\’s, Wayfair en andere top retailers in het hele land.

Over Equator Appliances

Equator Advanced Appliances is opgericht in 1991. De productlijn omvat wasmachines, vaatwassers, koelkasten, wijnkoelers en andere essentiële huishoudelijke apparaten. De baanbrekende milieuvriendelijke producten van het bedrijf zijn meer dan 1000 keer in de media genoemd, waaronder Fortune, Popular Mechanics, Better Homes and Gardens, The Wall Street Journal, en Oprah.

Nu het 31e jaar van zijn bestaan begint, blijft Equator zich inzetten voor het creëren van innovatieve producten die echte problemen in het leven van zijn klanten oplossen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.equatorappliances.com.

Contactgegevens:

Name: Nick Mathews
Email: [email protected]
Job Title: Marketing Manager

Tags:   Dutch, United States, Wire