header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hebben jongvolwassenen die nog bij hun ouders wonen een levensverzekering nodig?

Mar 20, 2023 12:46 AM ET

Of u nu een jongvolwassene bent of de ouder van een jongvolwassene, u vraagt zich misschien af of het wel nodig is dat zij een eigen levensverzekering afsluiten. Hoewel het lijkt alsof het antwoord “nee” is als ze bij je wonen, kunnen een paar andere belangrijke factoren het verschil maken als je de kansen op lange termijn overweegt.

Waarom gaan jongvolwassenen ervan uit dat ze geen verzekering nodig hebben?

Een levensverzekering afsluiten als jongvolwassene kan een lastige vraag zijn. De meesten denken dat het niet nodig is om de volgende redenen:

  • Ze hebben geen familie. Het primaire doel van het afsluiten van een levensverzekering is dat je je geliefden van inkomensvervanging kunt voorzien als je er niet meer bent om voor hen te zorgen. Dit is waarschijnlijk niet relevant als je geen echtgenoot of kinderen hebt om voor te zorgen.
  • Een werkgever dekt het. Het is tegenwoordig vrij gebruikelijk dat de meeste werkgevers elke voltijdse werknemer voorzien van een zekere levensverzekering. Dit is meestal via een groepsverzekering waarbij de dekking automatisch is en geen medisch onderzoek of gezondheidsscreening vereist is. Als u al een levensverzekering hebt via uw werkgever, kunt u denken dat dit voldoende is.
  • Ruiter op de levensverzekering van een ouder. In veel situaties worden jongvolwassenen nog steeds gedekt door de levensverzekering van hun ouders met behulp van een zogenaamde ruiter. Dit is een toevoeging aan een bestaande levensverzekering die een kleine uitbetaling biedt. Nogmaals, zowel jongvolwassenen als ouders kunnen aannemen dat deze ruiter voldoende is.

Waarom ze hun eigen polis zouden moeten kopen

Zelfs als je pas in de 20 bent en geen gezin hebt, zijn er nog steeds veel belangrijke redenen om te overwegen je eigen aparte levensverzekering aan te schaffen.

Begrafenis- en medische kosten

Als je nog niet gedekt bent door een collectieve verzekering op het werk of een ruiter op de polis van je ouders, wil je er zeker een afsluiten voor de laatste kosten. Hoewel het niet leuk is om over na te denken (vooral op jonge leeftijd), is niemand van ons onsterfelijk en weten we nooit wanneer er iets tragisch kan gebeuren.

Afhankelijk van waar je woont, liggen de gemiddelde begrafeniskosten in de VS tussen $6.971 en $7.848. Daar komen nog medische kosten bij die verband houden met je overlijden.

Zelfs met een goede ziektekostenverzekering kan een verblijf in het ziekenhuis voor je overlijden leiden tot hoge medische kosten. Geen van deze kosten is iets waarmee u uw dierbaren wilt opzadelen, daarom is dekking belangrijk.

Vergrendel de best mogelijke tarieven

Hoewel de meeste mensen geneigd zijn te denken aan een levensverzekering als iets wat ze later in hun leven nodig hebben, is ironisch genoeg de beste tijd om deze te nemen nu – terwijl je jong en gezond bent. Mensen in piek medische omstandigheden zal in aanmerking komen voor de best mogelijke tarieven, waardoor ze te vergrendelen in de laagste beschikbare premies voor de komende decennia.

Als je nog niet hebt, ga online en beginnen met het vergelijken van life insurance quotes. Als u uw leeftijd op de offerte met 10 of 20 jaar aanpast, zult u merken hoeveel goedkoper uw polis zou kunnen zijn als u deze vandaag op uw huidige leeftijd en gezondheidstoestand afsluit.

Bouw contante waarde

Als u kiest voor een permanente levensverzekering, zal deze worden geleverd met contante waarde. Contante waarde is als een spaarrekening die groeit binnen de levensverzekering. Dit kan worden gebruikt om toekomstige premies te betalen of om andere financiële doeleinden te benutten.

Wanneer het gaat om levensverzekeringen met contante waarde, hoe eerder u begint, hoe beter. Net zoals een beleggingsrekening na verloop van tijd kan groeien, zullen permanente levensverzekeringen met contante waarde meer waarde accumuleren en betere groeikansen hebben. Je twintiger jaren zijn een ideaal moment om te beginnen.

De bottom line

Ook al lijkt het alsof een jongvolwassene die nog thuis woont geen eigen levensverzekering nodig heeft, toch is het afsluiten van een levensverzekering een goed idee. Van begrafeniskosten tot het afsluiten van de beste tarieven, er zijn genoeg goede redenen waarom het verstandig is om zo snel mogelijk een polis aan te schaffen.

Diegenen die kiezen voor een permanente levensverzekering kunnen hun jeugd in hun voordeel gebruiken om hun contante waarde te laten groeien en toekomstige financiële mogelijkheden voor zichzelf te creëren.

Bron: https://www.bankrate.com/insurance/life-insurance/average-funeral-cost/

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: PR Specialist

Tags:   Dutch, United States, Wire