header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe krijg je hulp met medische rekeningen als je een vast inkomen hebt?

Mar 20, 2023 12:55 AM ET

Struggen om een medische rekening te betalen kan overweldigend zijn, vooral als je probeert rond te komen met een vast inkomen. Het is belangrijk om te weten dat er hulp is als je die nodig hebt. Gelukkig zijn er veel betrouwbare hulpbronnen beschikbaar die hulp bieden, zodat u de kosten van medische zorg niet alleen hoeft te dragen. Of u nu tijdelijke hulp nodig hebt totdat u weer op de been bent of langdurige ondersteuning nodig hebt terwijl u vecht tegen een chronische aandoening, het is belangrijk om te weten welke stappen u moet nemen en waar u terecht kunt als u deze kosten moet aanpakken.In dit artikel geven we je vijf handige manieren om je medische rekeningen aan te pakken met een vast inkomen.

1. Zoek financiële hulp

Als je een laag inkomen hebt, is de kans groot dat je in aanmerking komt voor een korting op je saldo, of je nu wel of niet verzekerd bent. Veel zorgverleners bieden financiële hulp aan mensen die kunnen aantonen dat ze in nood zijn. Als u denkt dat u in aanmerking komt, kan het de moeite waard zijn om na te gaan welke programma\’s beschikbaar zijn.

2. Stel een betalingsplan op

Als u geen duizenden dollars beschikbaar heeft om uw rekeningen te betalen, overweeg dan het gebruik van een betalingsplan. Veel medische centra zijn bereid de rekeningen van een patiënt te spreiden over 6 tot 24 maanden (ongeveer 2 jaar) om ze beter beheersbaar te maken. Denk eraan dat deze optie rentekosten met zich mee kan brengen, wat kan betekenen dat u meer moet uitgeven dan het oorspronkelijke saldo.

3. Onderhandelen over een lager saldo

Soms kunt u met een vertegenwoordiger van een zorgverlener praten en de uitdagingen van uw financiële situatie uitleggen. U kunt misschien praten om uw saldo te verlagen. De kans op succes is groter als u bereid bent een vast bedrag te betalen dat iets lager is dan het totale verschuldigde saldo. Vanuit het perspectief van de zorgverlener kan het beter zijn om een percentage van de kosten betaald te krijgen dan om niets te ontvangen.

4. Overweeg een medische lening aan te vragen

Als de zorgverlener geen financieringsoptie biedt, kunt u misschien een lening bij een kredietverstrekker vinden. Dit gebeurt meestal via een speciale persoonlijke lening die “medische lening” wordt genoemd. De meeste medische leningen zijn ongedekt, wat betekent dat de geldschieter niet van u verlangt dat u een onderpand geeft. Onderpand is wanneer u ermee instemt om iets van waarde, zoals uw huis of voertuig, over te dragen als u in gebreke blijft op de lening.Als uw credit score laag is, kunt u vragen om een gedekte medische lening waarvoor onderpand nodig is. Deze leningen hebben meestal meer concurrerende rentetarieven omdat je ze met een actief beveiligt.

5. Praat met een medisch adviseur

Als al het andere faalt en u nog steeds niet zeker weet hoe u ooit in staat zult zijn om uw uitstaande medische schuld te dekken, kan het een goed moment zijn om hulp te zoeken. Verschillende staats- en non-profitorganisaties helpen Amerikanen die het moeilijk hebben met hun zorgkosten. Uw arts kan u er misschien zelfs een doorverwijzen. Wees niet beschaamd om contact op te nemen. Hoe eerder je een afspraak maakt, hoe eerder je erachter kunt komen of ze je de hulp kunnen geven die je nodig hebt.

 

The Bottom Line Uitzoeken hoe je rekeningen kunt consolideren is al een uitdaging, vooral als je een vast inkomen hebt. Als u geconfronteerd wordt met medische rekeningen, help uzelf dan door met de leverancier te praten over de mogelijkheid van financiële hulp, het verminderen van uw saldo of het opzetten van een betalingsplan. Daarnaast kunt u overwegen een medische lening af te sluiten en samen te werken met een adviseur die u kan begeleiden.

Melding: De informatie in dit artikel is uitsluitend ter informatie en weerspiegelt niet noodzakelijkerwijs de standpunten van [uitgever] of zijn medewerkers. Raadpleeg uw financieel adviseur over uw financiële omstandigheden en opties. Deze site kan een vergoeding ontvangen van adverteerders voor links naar websites van derden.

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire