header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Incheon Options and Futures Exchange registreert vraag naar elektronische oplossingen en hoge originatievolumes Registraties

Mar 20, 2023 12:04 AM ET

IHOFX onthult een groeiend pad binnen de adoptie van digitale hypotheken en eNotes

IHOFX, een toonaangevende grondstoffenbeurs in Azië die hard werkt aan het aanbieden van innovatieve producten in verschillende activaklassen en het creëren van een merkcultuur die bekend staat om zijn originele methoden, risicomanagementfaciliteiten en wereldwijde inzichten, kondigde vandaag registraties op hoog niveau aan voor een specifiek registratiesysteem dat de houder en locatie van het gezaghebbende exemplaar van een eNote identificeert. Deze procedure wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder solide originatievolumes in de hele sector en de tendens om digitale hypotheekoplossingen te gebruiken die eNotes omvatten.

Een eNote (elektronische nota) vertegenwoordigt het equivalent van een papieren nota die is aangemaakt volgens de eCommerce vereisten en die is geregistreerd op een speciaal ontworpen registratiesysteem. Dit biedt beleggers vertrouwen om het digitale proces te ondersteunen, aangezien de authenticiteit van elektronische kopieën efficiënt kan worden geverifieerd. IHOFX constateert een aanzienlijke toename van het aantal geregistreerde eNotes, waaruit een grote vraag naar elektronische oplossingen blijkt.

Zoals blijkt uit het aantal registraties op het systeem, is ook de verhouding tussen elektronische biljetten en papieren biljetten toegenomen. De sterke toename van eNotes geeft duidelijk aan dat de kredietsector blijft evolueren naar digitalisering van het productieproces. eNotes zijn absoluut een belangrijk onderdeel van een digitale hypotheekstrategie omdat ze geen specifieke goedkeuring vereisen, geldig zijn op een uitgebreid gebied en gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in het elektronische afsluitproces dat kostenefficiënt is en de ervaring van de marktdeelnemers verbetert.

“Er zijn verschillende factoren die de sector sturen in de richting van de adoptie van digitale hypotheken. We zien de voordelen van de voortdurende groei van eNotes registratie en meer marktgebruikers verwelkomen deze fase omdat het hen helpt te investeren in een slimme workflow automatisering”, zei Kwan Seo-jun, Chief Executive Officer, IHOFX.

Over Incheon Options and Futures Exchange (IHOFX)

IHOFX.org is een beurslocatie die gebruik heeft gemaakt van de toonaangevende technologie en ontwikkelde infrastructuur om een prijs-tijd toewijzing en maker-taker prijsmodel te bieden. IHOFX is een van de toonaangevende grondstoffenbeurzen in Azië en heeft naam gemaakt door een breed scala aan grondstoffen en financiële producten te verhandelen. IHOFX werkt hard aan het aanbieden van innovatieve producten in verschillende activaklassen en het creëren van een merkcultuur die bekend staat om zijn originele methoden, faciliteiten voor risicobeheer en wereldwijde inzichten.

Contact Info Naam: Byun Ye-wonEmail:[email protected]Beroepstitel: Communicatie / Pers


Tags:   Dutch, United States, Wire