header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Oportun: De weg naar financieel welzijn

Mar 20, 2023 12:50 AM ET

Het bereiken van financieel welzijn kan verwarrend lijken voor zowat iedereen. Of die persoon nu begint aan zijn eerste baan, aanzienlijke schulden heeft, of een gemakkelijker leven in de toekomst wil, er bestaat geen exact dollarbedrag voor uitgaven of sparen. Het goede nieuws is dat, hoewel het pad naar financieel welzijn niet rechtlijnig lijkt, het snel duidelijk kan worden.

Oportun heeft een paar best practices die iedereen kan volgen, van het stellen van slimme spaardoelen tot het gebruik van persoonlijke leningen in uw voordeel te gebruiken.

Geld uitgeven

Geld uitgeven is gemakkelijk, maar geld goed uitgeven vergt enige oefening. Ten eerste moeten mensen ervoor zorgen niet meer geld uit te geven dan er aan inkomsten binnenkomt. Hoewel dit eenvoudig te begrijpen lijkt, kunnen uitgaven snel oplopen als iemand niet let op het aantal verantwoordelijkheden dat hij op zich neemt.

Op tijd rekeningen betalen is een gemakkelijke manier om de financiën onder controle te houden. Iemand die zijn rekeningen op tijd betaalt, begrijpt hoeveel geld hij nodig heeft om zijn verantwoordelijkheden na te komen en bespaart geld door geen laattijdige kosten of boetes te betalen.

Sparen

Sparen is van het grootste belang voor iemand die misschien niet meer zo hard wil werken als nu. Of het nu gaat om sparen voor een vakantie of pensioen, het creëren van spaardoelen en -regels is een geweldige plek om te beginnen.

Langetermijnspaaropties zoals beleggingsportefeuilles of spaarrekeningen zijn fantastisch om te hebben en te begrijpen hoe ze te gebruiken. Dat gezegd hebbende, kan iedereen profiteren van het hebben van een “regenachtige dag fonds” of een pool van geld opgenomen snel. Noodgevallen gebeuren nu eenmaal.

Lenen

Geld lenen is essentieel om het pad naar financieel welzijn te bewandelen. Als iemand een hypotheek neemt om een huis te kopen of een persoonlijke lening om allerlei zaken te financieren, gaat hij een overeenkomst aan met een geldschieter. De uitbetaling is niet alleen het huis of de gefinancierde aankoop, maar ook een kredietscore die hun verantwoordelijkheid weergeeft. Stel dat ze in de toekomst opnieuw geld willen lenen; kredietverstrekkers zullen hen doorgaans belonen met een lagere rente en gunstigere leningsvoorwaarden.

Planning

Een goede planning voorkomt slechte prestaties, ongeacht de situatie. Het is cruciaal dat iemand die geld wil lenen of een financieel product wil gebruiken, weet dat een verzekering achter zijn beslissing staat. Zorg ervoor dat u alleen leent bij FDIC-gesteunde instellingen en kijk naar verzekeringen die uw dierbaren beschermen als u daar zelf niet toe in staat bent.

De laatste en laatste stap is te weten welke financiële doelen het waard zijn om in de toekomst voor uit te geven, te sparen en te lenen. Hoewel niemand weet wat hen te wachten staat, kan het maken van een plan om tegen een bepaalde leeftijd met pensioen te gaan of zelfs schulden af te lossen hen helpen financieel welzijn te bereiken. Digitale leenplatforms zoals Oportun kunnen een uitstekende bron zijn voor iedereen die begeleiding kan gebruiken.

Contactgegevens:

Name: Carolina d’Arbelles-Valle
Email: [email protected]
Job Title: PR Specialist

Tags:   Dutch, United States, Wire