header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


TargEDys en Prodfra Truong Bao Land kondigen aan dat zij een distributiepartnerschap aangaan om Crescylia naar Vietnam te brengen.

Mar 20, 2023 12:12 AM ET

TargEDys en Prodfra hebben zojuist een exclusieve marketing- en distributieovereenkomst getekend om Crescylia, een voedingssupplement op basis van het precisieprobioticum Lactiplantibacillus plantarum WJL op de Vietnamese markt te brengen.

Crescylia is een formulering met vitamine D3, acaciavezel en een precisieprobioticum, LpWJL, met een gekarakteriseerd werkingsmechanisme op moleculair niveau: het ondersteunt de opname van eiwitten dankzij de stimulering van de expressie van peptidase-genen en de activering van NOD2. De doeltreffendheid ervan op de groei werd aangetoond in verschillende preklinische studies bij fruitvliegen en muizen.

Het is een nieuwe, natuurlijke, veilige en doeltreffende oplossing om de groei van kinderen te ondersteunen en een bekroond product, verkozen tot beste voedingsonderzoeksproject van het jaar 2021 door de internationaal erkende NutraIngredients Awards.

Grégory Lambert , CEO van TargEDys:

“We zijn enthousiast over deze samenwerking met Prodfra om Crescylia voor het eerst in Azië te brengen. In Vietnam, met zijn 100 miljoen inwoners en 31 miljoen kinderen, is er veel vraag naar groeiproducten, en deze samenwerking is de perfecte synergie waarbij TargEDys wetenschap en kwaliteit brengt, en het team van Prodfra hun diepgaande knowhow in marketing en distributie voor premium specialiteiten aanbiedt.”

Ms Ly Conesa , CEO van Prodfra:

“Vanaf de eerste dagen van de oprichting heeft Prodfra zich ten doel gesteld een betrouwbare en hoogwaardige leverancier van diverse producten voor internationale klanten te worden. Wij hebben ons vast verbonden aan onze verklaring. Wij willen Franse producten in Vietnam en Azië promoten en ontwikkelen. Het is een geluk voor ons om met TargEDys samen te werken aan Crescylia in Vietnam. Vietnam heeft een zeer opportunistische markt en Crescylia is voor ons een strategisch product om daar te ontwikkelen vanwege de kwaliteit van zijn bewezen wetenschappelijk onderzoek. Vietnam kampt nog steeds met een hoog percentage ondervoeding bij kinderen in vergelijking met de rest van de wereld. Wij vinden dit een missie voor ons om Vietnamese kinderen te helpen genieten van voedingssupplementen zoals Crescylia om hen te helpen een goede voeding te krijgen om normaal groter te groeien zoals de kinderen in Frankrijk en in de wereld.”

Over Prodfra – “Production Française”

Prodfra is een familiebedrijf gevestigd in Frankrijk en gespecialiseerd in de import van Franse kwaliteitsproducten in Azië en in het bijzonder in Vietnam. Van gezondheidszorg tot babyproducten, cosmetica, farmaceutische apparatuur en meer, Prodfra biedt hun klanten echte Franse kwaliteit en helpt hen bij het begrijpen en volgen van de douaneprocedures om de Franse producten hun eindbestemming te laten bereiken. Met een sterke cultuur van de Aziatische markt en marketing, waaronder naar kinderdagverblijven, scholen, klinieken, ziekenhuizen, kinderartsen, voedingsdeskundigen, apotheken en retailers, evenals digitale promotie en TV, Prodfra en hun medewerkers Truong Bao Land investeren in de merken van hun partners en hebben een perfecte positie om dit innovatieve supplement voor de groei van kinderen te onderschrijven.

Meer informatie op www.prodfra.com

Over TargEDys® – “From Probiotics to PreciBiomics”

TargEDys® is een Franse biotech in commerciële fase, gespecialiseerd in de ontwikkeling van nutraceutische oplossingen voor de controle van de eetlust door ingrepen in het microbioom. Het bedrijf is het resultaat van 20 jaar onderzoek naar de microbiota in academische laboratoria. Het team heeft een eerste product ontwikkeld en in de handel gebracht op basis van de precieze probiotische stam Hafnia alvei HA4597 waarvan de doeltreffendheid op het gebied van gewicht en eetlust klinisch is aangetoond. Targedys® ontwikkelt een productportfolio gericht op overgewicht, ondervoeding en geestelijke gezondheid, allemaal gebaseerd op het concept van PreciBiomic stammen ondersteund door een moleculair werkingsmechanisme en in vivo studies.

Meer informatie op www.targedys.com

Contact Info: Naam: Nina VinotEmail: [email protected]Functieomschrijving: Marketing Manager


Tags:   Dutch, United States, Wire