header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waarom kopen mensen een universele levensverzekering?

Mar 20, 2023 12:28 AM ET

Er zijn verschillende soorten levensverzekeringen. Een tijdelijke levensverzekering is een eenvoudig contract. Betaal elke maand uw premies voor een bepaalde periode en uw familie krijgt een overlijdensuitkering als u overlijdt. Een volledige levensverzekering biedt ook een overlijdensuitkering, maar de polis loopt niet af. Universele levensverzekering is vergelijkbaar met een volledige levensverzekering. Dit type levensverzekering vervalt niet, waardoor het een “permanente verzekering” is.”

Permanentie is niet de enige reden waarom mensen een universele levensverzekering kopen. Hele levensverzekeringen zijn permanent, maar de tarieven zijn meestal hoger en er is geen flexibiliteit in de prijs van de premies of hoe u de contante waarde kunt investeren. Universeel leven biedt beide. Deze en andere voordelen waarvan u zich misschien niet bewust bent, worden hieronder uiteengezet. Dit is waarom mensen universal life kopen:

Universele levensverzekering heeft een contante waarde.

Universele levensverzekering bouwt contante waarde op elke keer dat u een maandelijkse premiebetaling doet. Die contante waarde is ook de “afkoopwaarde” van de polis als u deze wilt opzeggen, en kan worden gebruikt als onderpand als u een lening wilt afsluiten.

Premies en overlijdensuitkeringen zijn flexibel.

Universele levensverzekeringscontracten zijn over het algemeen flexibeler gestructureerd dan andere soorten levensverzekeringen. Ze staan de verzekerde vaak toe om te veranderen hoeveel hij aan premies betaalt en de overlijdensuitkering aan te passen als hij dat wil. Deze aanpassingen zijn ook van invloed op de contante waarde van de polis, maar kunnen de polishouder helpen bij moeilijke financiële omstandigheden.

Variabele polissen bieden beleggingsmogelijkheden.

Variabele universal life (VUL) verzekeringen bieden een ander niveau van flexibiliteit dat niet beschikbaar is bij gegarandeerde universal life (GUL) verzekeringen. Polishouders kunnen ervoor kiezen hun contante waarde te beleggen in aandelen en obligaties. U kunt ook een geïndexeerde universele levensverzekering (IUL) kopen die de contante waarde belegt in indexfondsen die de S & P 500 of Nasdaq volgen.

Uitkeringen en overlijdensuitkeringen zijn belastingvrij.

Levensverzekeringspremies worden betaald met belastingvrije dollars, dus uitkeringen en overlijdensuitkeringen zijn belastingvrij. Dit kan vooral nuttig zijn bij universele levensverzekeringen omdat polishouders geld kunnen opnemen zonder de polis te verzilveren. Er zijn ook geen boetes voor het opnemen van fondsen, in tegenstelling tot opnames uit pensioenfondsen die duur kunnen zijn.

De polis kan premies betalen.

U kunt de contante waarde van een universele levensverzekering gebruiken om maandelijkse premies te betalen. Dit moet alleen worden gedaan als het nodig is, omdat het de waarde van de polis uitput en de overlijdensuitkering of afkoop/vervaluitkering kan verlagen. Het is beter om vroeg in de looptijd van de polis extra te betalen om contante waarde op te bouwen en vervolgens deze functie te gebruiken om premies te betalen wanneer u met pensioen bent.

De bottom line

Levensverzekeringsmaatschappijen richten reclame voor universele levensverzekeringen meestal op vermogende particulieren. Dat maakt het niet exclusief voor hen. De flexibiliteit in premies en de mogelijkheid om de contante waarde van de polis te beleggen, maken universal life geschikt voor iedereen, ongeacht inkomen of vermogen. Praat met uw lokale geregistreerde verzekeringsagent voor meer informatie.

Bronnen:

https://www.capitalforlife.com/15-reasons-to-use-universal-life-insurance-10689

https://www.nerdwallet.com/article/insurance/universal-life-insurance

https://www.investopedia.com/ask/answers/102015/do-beneficiaries-pay-taxes-life-insurance.asp

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: PR Specialist

Tags:   Dutch, United States, Wire