header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis bespreekt generatieve AI en hoe AI-tools zoals Lexis de toekomst van juridische technologie vormgeven op Legalweek

Mar 21, 2023 12:27 PM ET

Company Showcases New Contract Lifecycle Management, Analytics, and Search Capabilities

New York, NY Door Legalweek, LexisNexis® Legal & Professional zal discussieren over generatieve AI en laten zien hoe baanbrekende AI-powered tools zoals Lexis de toekomst van juridische technologie en de advocatuur vormgeven.

LexisNexis zal een verscheidenheid aan geavanceerde juridische informatie-, workflow- en analysetoepassingen voor advocatenkantoren en juridische bedrijfsafdelingen laten zien. Onder de uitgelichte producten bevinden zich de onlangs vernieuwde CounselLink, met geavanceerde work intake en geintegreerd contract lifecycle management (CLM) mogelijkheden van Parley Pro, en verschillende nieuwe verbeteringen en toekomstige updates voor Fact & Issue Finder on Lexis . Andere aanbiedingen in de Americas Hall, Booth #2101 zijn onder andere: Lexis , Lexis Answers, Lexis Brief Analysis, CaseMap Cloud, InterAction, Juris, Law360, Law360 Pulse, Lexis API, Lexis Search Advantage, Lex Machina, en Praktijkbegeleiding.

Bovendien zullen LexisNexis executives worden vergezeld door leiders van Hearst, IEEE, McKinsey & Co, InspireKM, Parabellum Capital, Pramata, UnitedLex, Baker McKenzie, Perkins Coie, Millbank, en Paul Weiss op een verscheidenheid van educatieve panels, waaronder:

  • Reshaping the Legal Profession: Thriving in the Age of Generative AI & ChatGPT (maandag 20 maart: 13.30 – 16.45 uur)

sprekers: Jeff Reihl, EVP & CTO, LexisNexis; Danielle Benecke, Founder & Global Head of Machine Learning, Baker McKenzie; Aaron Crews, SVP Analytics & AI, UnitedLex; Foster Sayers, General Counsel, Pramata; Illona Logvinoca, Associate General Counsel, McKinsey & Co.

  • Creating a Connected World: How Integrated Technologies are Reforming the Industry

(dinsdag 21 maart: 11:30 – 12:30 uur)

Sprekers: Jeff Reihl, EVP & CTO, LexisNexis; Patrick DiDomenico, Oprichter, InspireKM Consulting; Sheetal Gupta, CIO, Patterson Belknap Webb & Tyler LLP; Suzanna O\’Donohue, Vice President, Sales, LexisNexis (Moderator)

  • Tackling Legal Research and the Abyss of Information

(woensdag 22 maart: 11:30 – 12:30pm)

Sprekers: Mark Koussa, Principal Product Manager, LexisNexis; Mike Stefanelli, Knowledge Management, Perkins Coie LLP; Paula Prudenti, Director of Library & Information Services, Milbank LLP; Anna Casey, Solutions Consultant, LexisNexis (Moderator)

  • Streamlining the Drafting Process

(woensdag 22 maart: 14:00 – 15:00 uur)

sprekers: Aaron Pierce, Vice President Product Management, LexisNexis; Olga Mack, CEO, Parley Pro, LexisNexis; Jessica Williams, Sr. Legal Operations Manager, Hearst; Anta Cisse-Green, General Counsel en Chief Compliance Officer, IEEE

  • Follow the Money: Use Outcome-Oriented Analytics to Keep Clients Happy & Win Cases

(woensdag 22 maart: 15.30 – 16.30 uur)

sprekers: Karl Harris, CEO, Lex Machina; Carla Rydholm, Sr. Director of Product Management, Lex Machina, LexisNexis; Gina Lynch, Chief Knowledge & Innovation Officer, Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP; Dai Wai Chin Feman, Director of Commercial Litigation Strategies, Parabellum Capital

Voor meer informatie over de activiteiten van LexisNexis op de Legalweek, bezoek ons op lexisnexis.com/nl-us/legalweek.page en volg ons op Twitter op @LexisNexis.

Over LexisNexis Legal & Professional LexisNexis

LexisNexis Legal & Professional® levert juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier was het bedrijf de eerste die juridische en zakelijke informatie online bracht met zijn Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.300 werknemers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Media Contact

Dana GreensteinDirecteur Communicatie, Noord-Amerika & UKLexisNexis Legal & Professional212-448-2163[email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire