header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Michelin zet topprestatie voort in J.D. Power 2023 Rankings

Mar 21, 2023 12:14 PM ET

  • Voor het 20e achtereenvolgende jaar wordt Michelin erkend voor de beste klanttevredenheid in het segment van luxe auto\’s
  • Michelin is ook #1 in banden klanttevredenheid voor truck/utility voertuigen
  • Michelin merken, waaronder BFGoodrich, hebben 101 top-banden rankings ontvangen

GREENVILLE, S.C., 16 maart 2023 – Michelin heeft opnieuw de beste klanttevredenheidsscores behaald in de J.D. Power 2023 U.S. Original Equipment Tire Customer Satisfaction Study. Voor 2023 gaven bestuurders Michelin de hoogste scores in Original Equipment Tire Customer Satisfaction voor Luxe en Truck/Utility voertuigen.

"Wij streven ernaar de beste ervaring te creeren voor alle soorten bestuurders, dus het is spannend en vernederend voor Michelin om onze 98e en 99e J.D. Power Award voor klanttevredenheid in de bandencategorie te verdienen," zei Katelyn Berry, vice president marketing voor de business to consumer-producten van Michelin North America, Inc. "Deze prijzen blijven Michelin aantonen als het meest bekroonde bandenmerk in de VS en de erkenning door onze klanten maakt dit nog specialer."

Met deze onderscheidingen heeft Michelin in totaal 99 J.D. Power Awards gewonnen – meer dan elke andere bandenfabrikant. Het is de 20ste opeenvolgende toppositie van het bedrijf in het luxesegment.

De J.D. Power 2023 U.S. Original Equipment Tire Customer Satisfaction Study was gebaseerd op antwoorden van meer dan 32.000 voertuigeigenaren. De tevredenheid werd onderzocht op vier gebieden: bandenslijtage, rijgedrag, uiterlijk van de band en tractie/handling.

J.D. Power is een wereldwijd bedrijf voor marketinginformatiediensten dat actief is in belangrijke bedrijfssectoren in verschillende sectoren, waaronder marktonderzoek, autovoorspellingen, prestatieverbetering, webintelligentie en klanttevredenheid.

Over Michelin North America, Inc.

Michelin, het toonaangevende mobiliteitsbedrijf, werkt met banden, rond banden en voorbij banden om Motion for Life mogelijk te maken. Gewijd aan het verbeteren van de mobiliteit en duurzaamheid van haar klanten, ontwerpt en distribueert Michelin de meest geschikte banden, diensten en oplossingen voor de behoeften van haar klanten. Michelin levert digitale diensten, kaarten en gidsen om reizen te verrijken en tot een unieke ervaring te maken. Het bedrijf brengt zijn expertise naar nieuwe markten en investeert in hoogtechnologische materialen, 3D-printing en waterstof, om een grote verscheidenheid aan industrieen te bedienen – van ruimtevaart tot biotechnologie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Greenville, South Carolina, Michelin North America heeft ongeveer 23.000 werknemers en heeft 34 productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Canada. (michelinman.com)

Voor meer informatie neem contact op met:

Contact: Christian Fisher

Email: [email protected] | www.michelinmedia.com


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire