header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4 Opties voor meubelfinanciering om te overwegen in 2023

Mar 22, 2023 10:19 AM ET

Goede meubels maken van je huis een thuis, of het nu gaat om een bijpassende eetkamerset, een comfortabel nieuw bed of een bank waar het hele gezin op past. Maar het is moeilijk om duizenden dollars te sparen voor een gloednieuwe meubelset die bij uw smaak en huis past.

In plaats daarvan kunt u overwegen het te financieren – en u hebt veel opties. Sommige zijn goedkoper, maar vereisen meer werk van uw kant. Andere zijn handiger, maar u betaalt mogelijk meer aan rente en kosten. Dit artikel behandelt vier meubelfinanciering opties om te overwegen in 2023.

1. Installatielening

Installatieleningen zijn meestal grotere vaste bedragen die je kunt lenen tegen een vaste rente. Nadat je de lening hebt gekregen, betaal je deze terug met vaste maandelijkse betalingen van hoofdsom en rente. Deze betalingsvoorspelbaarheid en grote leenbedragen maken het gemakkelijk om meubels te kopen en de aflossing van de lening te budgetteren.

Je kunt leningen op afbetaling krijgen via banken, kredietverenigingen en online kredietverstrekkers. Deze dagen, sommige kredietverstrekkers hebben minder strenge credit score eisen, met behulp van extra factoren zoals inkomen en werkgelegenheid status om leningen beslissingen te nemen. Dit kan kredietnemers met een slechte kredietwaardigheid helpen de meubels te kopen die ze nodig hebben. En als u meer kans op goedkeuring of een lagere rente wilt, kunt u overwegen om een lening op afbetaling te krijgen en de meubels als onderpand te gebruiken.

2. Layaway

Layaway houdt in dat u een aanbetaling doet op een meubelstuk, zodat de winkel het voor u kan bewaren. Vervolgens kunt u het in termijnen betalen via een betalingsregeling met de winkel. Pas als u het meubelstuk hebt betaald, kunt u het in ontvangst nemen.

Deze methode kan goed werken als u het nieuwe meubelstuk niet meteen nodig hebt. Als u bijvoorbeeld meubels moet vervangen of moet verhuizen, maar de aankoop van tevoren plant, kunt u layaway gebruiken om de meubels te betalen.

3. Financiering in de winkel

Bij financiering in de winkel betaalt u de meubels in de loop van de tijd met maandelijkse betalingen plus rente. Dit kan in de vorm van een lening of een promotie 0
PR-creditcard die geen rente aanrekent als u het volledige bedrag binnen een bepaalde termijn betaalt. In tegenstelling tot layaway krijgt u het meubilair meteen, maar moet u wel rente betalen. Wat deze methode vs. leningen op afbetaling betreft, kost financiering in de winkel meestal meer rente, tenzij u profiteert van een 0%-renteperiode en volledig betaalt, maar het kan gemakkelijker te krijgen zijn.

4. Rent-to-own

Huur-to-eigen overeenkomsten laten u het meubilair gebruiken in ruil voor afbetalingen. Net als financiering in de winkel zijn deze meestal duurder, maar u bent niet eens eigenaar van het meubilair. De winkel biedt echter vaak gratis levering, installatie en reparatie. Daarom kan rent-to-own werken als u het meubel in uw huis moet testen voordat u het koopt en u het zich niet kunt veroorloven de volle prijs vooruit te betalen.

De bottom line

Of u nu uw eerste huis betrekt en gloednieuwe meubels krijgt of die decennia oude bank vervangt, u hebt veel mogelijkheden om de aankopen te financieren. Leningen op afbetaling kunnen geweldig werken als u voorspelbare betalingen wilt en u bereid bent om rond te shoppen. Als u de kosten zo laag mogelijk wilt houden en op de meubels kunt wachten, is layaway misschien een betere keuze.

Als u nu meubels nodig hebt en de rente kunt betalen, kan financiering in de winkel een geweldige optie zijn omdat u niet hoeft te shoppen voor financieringsmethoden. Ten slotte is rent-to-own om vergelijkbare redenen goed, maar verwijdert u de stress van het beslissen of u het meubilair op dat moment en daar wilt.

Zorg ervoor dat u de voor- en nadelen van elke methode afweegt tegen uw situatie. Door dit te doen, krijgt u de meubels die u wilt zonder uw budget te breken.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire