header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


6 gemakkelijke zuinige tips voor het nieuwe jaar

Mar 22, 2023 10:21 AM ET

Nu het een nieuw jaar is, bent u misschien op zoek naar manieren om geld te besparen. Door te bezuinigen op uw uitgaven, kunt u meer inkomen overhouden, waardoor u financiele stress kunt verminderen en uw vooruitgang naar langetermijndoelen kunt versnellen. Dit artikel behandelt zes eenvoudige frugal tips om geld te besparen en een kickstart te maken met je financiele doelen in 2023.

1. Elimineer maandelijkse abonnementen

Je betaalt voor een maandelijks abonnement of je het nu gebruikt of niet, maar het is gemakkelijk om te stoppen met het gebruik van een abonnement en te vergeten dat je het hebt. De kosten kunnen snel oplopen als je meerdere abonnementen afsluit die je zelden gebruikt. Door wat tijd te besteden aan het opzeggen van deze abonnementen kun je tientallen, zo niet honderden, per maand besparen.

Ook kunnen mensen te veel betalen voor sommige abonnementen. Je bent bijvoorbeeld alleenstaand, maar gebruikt een gezinsstreamingplan. Door je abonnement te downgraden, kun je voor minder geld van de dienst blijven genieten.

2. Koop generieke

In veel gevallen zijn generieke of winkelmerkproducten van dezelfde kwaliteit als merkartikelen, maar kosten ze veel minder. Bijvoorbeeld, diepvriesgroenten of -eieren van een winkelmerk kunnen net zo goed zijn als merkproducten, terwijl ze u geld besparen.

Als u een merkproduct moet kopen, doe dat dan alleen voor de paar dingen die u het belangrijkst vindt. Als je bijvoorbeeld elke week graag een steak eet, koop dan steaks van hoge kwaliteit en kies merkloze merken voor andere dingen.

3. Ga vaker uit eten

Uit eten kan leuk en lekker zijn, maar de restaurantrekeningen kunnen snel oplopen. Als u vaak uit eten gaat, kunt u met een of twee uitjes per week veel geld besparen. U hoeft bijvoorbeeld niet elke dag op uw werk te gaan lunchen. Overweeg een lunchpakket mee te nemen naar uw werk. Of als je vaak in een restaurant gaat eten, probeer dat dan terug te brengen tot een paar dagen per week. Dit kan ook de keren dat u uit eten gaat leuker maken.

4. Herfinancier schulden

Herfinanciering van schulden houdt in dat u een nieuwe lening afsluit tegen een lagere rente om een of meer leningen met een hogere rente af te betalen. Hierdoor wordt uw maandelijkse betaling verlaagd en bespaart u op de rente. Daardoor kunt u elke maand direct meer geld terugkrijgen. Herfinancier niet meer dan eens per zes maanden om te veel kredietbeschadigende hard inquiries te voorkomen en de kans op afwijzing te minimaliseren.

5. Gebruik kredietkaartfuncties

Kredietkaarten kunnen krachtige spaarmiddelen zijn als ze verstandig worden gebruikt. Vele bieden cashback-beloningen op uw dagelijkse boodschappen, afhankelijk van de kaart en de categorie. Dit kan u helpen een klein bedrag te besparen op al uw uitgaven.

Nieuwe kaarten bieden vaak inschrijfbonussen, zoals een $200 statement credit als u $3.000 uitgeeft in drie maanden. Dit is eigenlijk gratis geld als je $ 3.000 waarde van de uitgaven komen in de komende drie maanden.

Finally, nieuwe kaarten hebben de neiging om promotionele 0
PR periodes – zoals 12 maanden – waar u geen rente betaalt zolang u elke maand het minimum betaalt. Als je het allemaal bij elkaar optelt, kun je een nieuwe kaart gebruiken om een grote aankoop te doen, een paar dollar besparen met het afschrift en de cashback, en dan de aankoop uitsmeren over de hele promotieperiode.

6. Zoek naar kortingen, aanbiedingen en coupons

Jacht naar coupons, kortingen en andere aanbiedingen kan u helpen een paar centen of dollars te besparen op elke aankoop, en dit telt snel op. Het internet maakt het tegenwoordig gemakkelijker dan ooit om een coupon of deal te vinden voor de artikelen die je nodig hebt.

Bijv. websites voor winkelverwijzing en mobiele apps hebben kortingen, coupons of zelfs geld terug als je via hen winkelt. Er is bijna geen extra werk van jouw kant. Je hoeft alleen maar via het portaal van die website te winkelen om de kortingscode of cashback te scoren. Winkels kunnen coupons mailen of hebben ze ook in de winkel liggen. Zorg ervoor dat je deze pakt en doorbladert om te zien of er iets bij zit wat je nodig hebt.

De bottom line

Er zijn tal van manieren om zuinig te worden en geld te besparen, maar sommige zijn moeilijker en meer betrokken dan andere. Daarom moet je beginnen met de makkelijkste methoden. Maak een lijst van al uw abonnementen en annuleer of verlaag alle abonnementen die u niet gebruikt. Overweeg ook vaker uit eten te gaan en zelf te koken.

Koop ondertussen meer merkloze merken in de winkel en zorg ervoor dat je kortingsbonnen en je cashback-creditcards gebruikt. Herfinancier ook uw schulden, om uw maandelijkse betalingen te verminderen en te besparen op de rente. Als u deze tips volgt, kunt u uw uitgaven verminderen en meer inkomen overhouden voor uw doelen.

Als u weinig geld hebt en meteen uitgaven moet doen, overweeg dan online leningen. Deze leningen worden vaak direct goedgekeurd en kunnen je nog dezelfde dag het geld geven dat je nodig hebt, zodat je aan je onmiddellijke financiele behoeften kunt voldoen. Vergelijk lening opties vanuit je luie stoel en vul vandaag nog een aanvraag in.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire