header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM kondigt grote uitbreiding van Law.com Radar aan met de toevoeging van staatsrechtbanken en nieuwe waarschuwingsfuncties

Mar 22, 2023 10:26 AM ET

Law.com Radar, ALM\’s technologiegedreven client surveillance platform, introduceert dekking van moeilijk toegankelijke staatsrechtbanken en een reeks verbeteringen waarmee gebruikers kansen kunnen identificeren en benutten

New York, NY – 21 maart 2023 – ALM, uitgever van juridische nieuwssites waaronder Law.com, The American Lawyer en New York Law Journal, kondigt de uitbreiding aan van Law.com Radar met de toevoeging van nieuwe procesupdates van staatsrechtbanken.

De release van vandaag omvat meer dan 100 rechtbanken in Californie, New York, New Jersey, Florida, Illinois, Pennsylvania, Massachusetts en Texas. In de komende weken en maanden zullen in hoog tempo nog meer rechtbanken worden toegevoegd, zodat gebruikers van Law.com Radar nieuwe waarschuwingen krijgen over belangrijke rechtsgebieden in de VS

Radar\’s toevoeging van de dekking van de staatsrechtbanken geeft inzicht in kritieke rechtsgebieden die moeilijk te controleren zijn en omvat rechtbanken die handmatig moeten worden opgehaald in het gerechtsgebouw. De release bouwt voort op Law.com Radar\’s bestaande dekking van federale districtsrechtbanken en Delaware\’s Court of Chancery, evenals de publicatie van corporate deal updates en algoritmische Trend Detectie mogelijkheden.

Naast de nieuwe rechtbanken introduceert Law.com Radar dagelijkse zaakrapporten per jurisdictie en nieuwe suit alerts die kunnen worden geconfigureerd rond rechtbanken, praktijkgebieden, onderwerpen, industriesegmenten, advocatenkantoren, partijen of vrije tekst zoekopdrachten.

"De combinatie van het toevoegen van dekking van staatsrechtbanken en de nieuwste gebruikersverbeteringen breidt de functionaliteit en configureerbaarheid voor onze klanten aanzienlijk uit," aldus Richard Caruso, Vice President en General Manager, Global Legal News . "Wij geloven dat onze verbeteringen aan Radar een revolutie teweeg zullen brengen in de manier waarop juridische professionals de bewaking van rechtszaken benaderen en er een bron van onschatbare waarde van zullen maken. Ons doel is om onze klanten te helpen tijd te besparen zodat ze strategische actie kunnen ondernemen."

Law.com Radar, gelanceerd in 2020, maakt gebruik van AI-technologie om rechtbankgegevens te verwerken en onmiddellijke updates te leveren aan gebruikers op basis van hun belangen. De tool stelt juridische professionals in staat om nieuwe rechtszaken efficienter te bewaken door meer context te bieden bij nieuwe dossiers en de tijd te verkorten die nodig is om relevante zaken te identificeren en erop te reageren.

"State court filings zijn van vitaal belang voor de advocaten en advocatenkantoren die Law.com Radar gebruiken en de rechtbanken kunnen een uitdaging zijn om te volgen," zei Vanessa Blum, Senior Director of ALM Newsroom Innovation . "Ons team is bezig met het verzamelen van net ingediende klachten van gerechtshoven in het hele land en brengt ze naar voren met de context die gebruikers in staat stelt snel te handelen naar aanleiding van kansen."

Law.com Radar is nu geintegreerd met My Law.com. My Law.com brengt real-time clientenbewaking samen met het laatste nieuws en analyses en maakt het voor juridische professionals gemakkelijker om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de sector, clienten te ondersteunen en gesprekken over nieuwe risico\’s en kansen te stimuleren.

Law.com en Law.com Radar abonnees krijgen aanvankelijk volledige toegang tot de staatsrechtbanken wanneer staten worden toegevoegd aan de dekking van Law.com Radar tot later dit jaar, wanneer de inhoud van de staatsrechtbanken een opgewaardeerd abonnement vereist.

Ontdek de uitgebreide dekking op Law.com Radar – bezoek www.law.com/radar

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf dat zowel de praktijk van als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciele vastgoed- en financiele dienstensector ondersteunt. ALM levert aan meer dan 7 miljoen professionals toonaangevende data, inlichtingen, inzichten, evenementen en publieksgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd. Bezoek alm.com voor meer informatie, en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze komende evenementen. Volg ons op Twitter op @ALMGlobal_.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire